Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Εχθές στην Θεσσαλονίκη είδαμε ποιοι πραγματικά είναι με τους Έλληνες και ποιοι είναι με τους αμερικάνους τους σκοπιανούς και τους γερμανούς.  Όλοι οι “προοδευτικοί” και οι “αντιεξουσιαστές” λειτούργησαν σαν μαξιλαράκι για τον ανθέλληνα Τσίπρα και την κουστωδία του. Οι κομμουνιστές του Περισσού ως γνήσιοι εργατοπατέρες άραξαν στην πλατεία Αριστοτέλους και τα καφενεία της και μόνο οι Έλληνες πατριώτες και Εθνικιστές βγήκαν στους δρόμους παρ’ όλο που ήσαν περικυκλωμένοι από τα συριζοΜΑΤ και τους ροπαλοφόρους παρακρατικούς. Για τους δεξιούληδες που κάνουν κριτική από του καναπέος τί μένει να πώ εκτός από “περαστικά”. Οι Έλληνες έχουν ψυχή και βγαίνουν στους δρόμους για να πάρουν την Πατρίδα τους πίσω. Όποιος προδότης σταθεί εμπόδιο, ένστολος ή μη, θα έχει την τύχει που του αρμόζει. Ζήτω η Ελλάδα και εύγε στον Μιχαλολιάκο που από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων!

Μιχάλης Λ.

Τσίπρας για Ευρωεκλογές: Υπάρχουν δύο στρατόπεδα, οι Εθνικιστές και οι πολιτικάντηδες της παγκοσμιοποίησης!

Χημικά με το κιλό στους Έλληνες, χαδάκια και προδέρμ στους αναρχομπαχαλάκηδες. Τα βλέπει ο κόσμος και πάει στην Χρυσή Αυγή διότι ουδέν κρυφό υπό τον ήλιο. Καταρρέουν, όχι μόνο οι αριστεροί αλλά και οι δεξιοί που τόσα χρόνια κάνουν πλάτες στους παρακρατικούς της αριστεράς. Πάρτε το χαμπάρι ότι οι δρόμοι μας ανήκουν και εμείς είμαστε οι αφέντες της Ελλάδας, όχι εσείς. Σε δεύτερο πρόσωπο ναι, γιατί ξέρω ότι διαβάζετε αυτά που γράφουμε εδώ γιατί είστε ανασφαλείς και θρασύδειλοι. Ακούστε λοιπόν το εξής, όταν θα σας γυρίσουν την πλάτη τα κοπρόσκυλα που σας φυλάνε (γιατί θα φροντίσουμε εμείς οι πολίτες να μην έχουν άλλη επιλογή), η φυλακή θα μοιάζει παράδεισος για εσάς. Καμία ανοχή στους προδότες πολιτικούς απ’ όπου κι αν προέρχονται. Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ευκαιρία της δημοκρατίας σας γιατί ο λαός δεν έχει άλλη υπομονή. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Ι.Κ.

Τσίπρα, «ακραία στοιχεία» ήταν τα παιδάκια που ψέκαζαν τα ΜΑΤ σου;

Γύφτισες εισαγωγής (εκ Βουλγαρίας, ήτοι πολίτες της Ε.Ε.) οι “κυρίες” που βανδάλισαν με βιομηχανικό λάδι το Βυζαντινό Μουσείο και το Μουσείο Μπενάκη. Έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα όλα τα αποβράσματα της υφηλίου για να κάνουν εδώ όλα αυτά που δεν μπορούν να κάνουν στις χώρες τους και να μένουν ατιμώρητοι. Η γη της επαγγελίας για κάθε καρυδιάς καρύδι που θέλει να βιώσει την απόλυτη ελευθερία και ατιμωρησία εις βάρος μας. Το κερασάκι στην τούρτα επιδόματα, δωρεάν εκπαίδευση και υγεία, κοινωνική πρόνοια και συνταξούλες. Ψοφάει ο Έλληνας από το κρύο και την μούχλα το χειμώνα. Αυτός ο Έλληνας όμως θα σηκωθεί και θα τους στείλει στις τρύπες από όπου μας ήρθαν. Οι εκλογές πλησιάζουν και η κάλπη θα είναι αμείλικτη! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει επιτέλους αυτός ο τόπος!

Ν.Τ.

Συνελήφθησαν δύο πάνοπλοι τούρκοι στρατιωτικοί εντός της Ελληνικής Επικράτειας – Προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός ο Καμμένος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-10-septembriou-2018#ixzz5QdxrIc7M

Exit mobile version