Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσίπρας καλεί τους συνταξιούχους να μην ανησυχούν για τις μειώσεις – Όταν πεθάνουν δεν θα έχει σημασία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας καλεί τους συνταξιούχους να μην ανησυχούν για τις μειώσεις – Όταν πεθάνουν δεν θα έχει σημασία! ΒΙΝΤΕΟ

Τις μύχιες σκέψεις του για το ασφαλιστικό αποκάλυψε άθελά του ο Τσίπρας τοποθετούμενος στην συνέντευξη τύπου του στην ΔΕΘ. Έτσι σε ερώτηση περί των μειώσεων στις συντάξεις ο Τσίπρας είπε:

«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος».

Κοινώς, ας μην ανησυχούν για τις μειώσεις των συντάξεων, αφού εν τέλει θα πεθάνουν και μαζί τους θα σβήσουν κι οι μειώσεις. Μακάβριο, αλλά άκρως αποκαλυπτικό για το πώς αντιμετωπίζονται οι Έλληνες και δη οι συνταξιούχοι από πλευράς των πολιτικάντηδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tsipras-kalei-tous-suntajiouchous-na-mhn-anhsuchoun-gia-tis-meiwseis-otan#ixzz5Qi3tHeFu

Exit mobile version