Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών για την πυρκαγιά στο Μάτι από τον Τσίπρα

Ερώτηση για την δικογραφία που έχει φτάσει στην Βουλή κατά των υπουργών του αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της συνεντεύξεως Τύπου ο Τσίπρας. Η ερώτηση αφορούσε την πιθανότητα συστάσεως προανακριτικής επιτροπής, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια και οι ευθύνες για αυτή την εθνική τραγωδία.

Ο Τσίπρας ήταν αρνητικός σε αυτή την προοπτική, σημειώνοντας ότι μόνο ο δικός του άνθρωπος, ο γερμανός καθηγητής που θα ρίξει τις ευθύνες στην… κλιματική αλλαγή πρέπει να ερευνήσει το ζήτημα.

Οτιδήποτε άλλο, σύμφωνα με τον Τσίπρα, συνιστά απόπειρα δημιουργίας «περαιτέρω πολιτικής υπεραξίας από μια τραγωδία» και «τυμβωρυχία». Ενώ, προφανώς, το να μένουν στο απυρόβλητο οι ανίκανοι που βαρύνονται με βαρύτατες ευθύνες τι είναι;

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Τσίπρας απέφυγε επιμελώς να απαντήσει στο τι θα ψηφίσει σε ενδεχόμενο αίτημα για άρση της ασυλίας υπουργών, βουλευτών και στελεχών του κόμματός του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-h-diereunhsh-twn-euthunwn-gia-thn-ekatombh-twn-nekrwn-sto-mati-eina#ixzz5Qi5cz6ty

Exit mobile version