Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλη μία δολοφονία από «πρόσφυγες» στην Γερμανία – «Άνοδο της ακροδεξιάς» φοβάται το πολιτικό σύστημα!

Άλλη μία δολοφονία από «πρόσφυγες» στην Γερμανία - «Άνοδο της ακροδεξιάς» φοβάται το πολιτικό σύστημα!

Πριν από λίγο καιρό η δολοφονία ενός 37χρονου στο Κέμνιτς δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην εν Γερμανία πολιτική ορθότητα, αφού οι ντόπιοι τσίνησαν και δεν την αποδέχτηκαν ως ένα από τα καλά της παγκοσμιοποίησης. Τώρα, μία ακόμα δολοφονία ενός 22χρονου πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κέτεν και η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει δύο αφγανούς ως υπόπτους.

Η αντίδραση του γερμανικού πολιτικού συστήματος ήταν εν πλήρη πανικό. Όχι επειδή κάποιοι δολοφονούν πολίτες της χώρας τους, αλλά επειδή η νέα δολοφονία μπορεί να προκαλέσει «άνοδο της ακροδεξιάς».

Μέσω Twitter, η επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών στο τοπικό κοινοβούλιο της Σαξονίας-Άνχαλτ, Κάτια Πέλε, δήλωσε ότι «ο βίαιος θάνατος κάθε ανθρώπου είναι καταδικαστέος και στο Κέτεν πρέπει να υπάρξει σύνεση».

Ο Χολγκερ Σταλκνεχτ, υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου και στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών της Άνγκελα Μέρκελ, κάλεσε τον τοπικό πληθυσμό να τηρήσει «λογική» στάση.

Την ίδια στάση, θυμόμαστε, είχαν τηρήσει πανευρωπαϊκά σε όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις από ισλαμιστές και παρόμοιες καταστάσεις. Γιατί η δολοφονία πολιτών δεν απασχολεί το πολιτικό σύστημα. Γι’ αυτούς μονάχα η «άνοδος της ακροδεξιάς» αποτελεί κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allh-mia-dolofonia-apo-prosfuges-sthn-germania-anodo-ths-akrodejias-fobatai#ixzz5Qi5ytPSj

Exit mobile version