Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναζητούνται τρεις άνδρες των ΜΑΤ του Τσίπρα για εξύβριση της Ελλάδας και των διαδηλωτών στην Θεσσαλονίκη!

Αναζητούνται τρεις άνδρες των ΜΑΤ του Τσίπρα για εξύβριση της Ελλάδας και των διαδηλωτών στην Θεσσαλονίκη!

Παρέμβαση εισαγγελέα για το «βούλγαροι» των ΜΑΤ του Τσίπρα στους διαδηλωτές στην Θεσσαλονίκη!

Στην διάθεση της εισαγγελέως βρίσκεται βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο απεικονίζονται άνδρες των ΜΑΤ τη στιγμή που επιτίθενται κατά διαδηλωτή, με τον εικονολήπτη να ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί πριν επιτεθούν αποκάλεσαν “βούλγαρους” τους διαδηλωτές και συμπλήρωσαν προκλητικά ότι «Καλά σας !@#$% ο Τσίπρας».

Προηγήθηκε μήνυση του καταγγελλόμενου δημοσιογράφου Τ.Α. και η εισαγγελέας πλημμελειοδικών, ζήτησε τη σύλληψη των μηνυόμενων προσώπων για τις πράξεις της παράβασης καθήκοντος και -κατά περίπτωση- της εξύβρισης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Όπως έγινε γνωστό, ήδη έχουν αποσταλεί οι κλήσεις για τη σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των αστυνομικών μέτρων με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ. Δηλαδή τους έστειλε η υπηρεσία για να φυλάνε τον Τσίπρα και την κουστωδία του από τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών!

Βέβαια οι «δημοκρατικές» διμοιρίες του Τσίπρα εκτός από τις βωμολοχίες κατά των διαδηλωτών επιδόθηκαν και σε ανελέητο κυνηγητό μετά ξύλου κατά των συγκεντρωμένων πατριωτών, όπως και στην αλόγιστη χρήση χημικών ακόμα και κατά μικρών παιδιών.

Διαβάστε επίσης: Ξεπέρασε κάθε όριο η βαναυσότητα των ΜΑΤ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 60 διαδηλωτές περιέθαλψε το ΕΚΑΒ – 8 μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία

Συνεχίζεται η ανελέητη επίθεση των “δημοκρατικών” ΜΑΤ έξω από το Βελλίδειο – Δεν υποχωρούν οι διαδηλωτές! Βίντεο, Φωτογραφίες

Με γκλοπ και χημικά τα ΜΑΤ του Τσίπρα προσπάθησαν να διαλύσουν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία – Ανενόχλητοι οι αναρχικοί στην Καμάρα!

Τσίπρα, «ακραία στοιχεία» ήταν τα παιδάκια που ψέκαζαν τα ΜΑΤ σου;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anazhtountai-treis-andres-twn-mat-tou-tsipra-gia-ejubrish-ths-elladas-kai-t#ixzz5QiUR5Xbv

Exit mobile version