Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο επικεφαλής του ESM Ρέγκλινγκ επιβεβαιώνει ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισαν διαρκές μνημόνιο με μόνιμα μέτρα!

Άσχετος με την άκρατη ψευδολογία του Τσίπρα αλλά και του Μητσοτάκη προς τον Ελληνικό Λαό εμφανίστηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα “Die Presse” ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ όταν έδειξε ανησυχία για την παροχολογία του κλεπτοκρατικού τόξου ελέω τελικής ευθείας προς τις επόμενες εκλογές.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 ο ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ εξέφρασε την ανησυχία του σε δημοσιογράφο της αυστριακής εφημερίδα “Die Presse” σχετικά με την παροχολογία του Τσίπρα στην 83η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο Ρέγκλινγκ τόνισε ότι «η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις» εννοώντας την εφαρμογή των καταστροφικών μνημονίων στην ελληνική οικονομία από τον Τσίπρα και τον δημοσκοπικά προαλειφόμενο αντικαταστάτη του Μητσοτάκη. Σε αντίθετη περίπτωση τα αντίποινα του ESΜ θα είναι η παύση των «μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους», όπως είχαν συμφωνηθεί στο eurogroup του περασμένου Ιουνίου.

Βέβαια δεν χρειαζόταν κάποια ανησυχία από τον Ρέγκλινγκ για την τήρηση των μνημονιακών συμφωνηθέντων από την ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ανέλαβε την εξουσία το 2015 με την ρητή υπόσχεση της ακύρωσης των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο.

Από την άλλη πλευρά και ο Ρέγκλινγκ συνέβαλε στην εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού βαφτίζοντας ως «μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους» την δέσμευση για καταστροφικά πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% ως το 2022 και 2,2% από το 2023 έως το 2060 και μόνο την ρύθμιση μέρους του παράνομου χρέους, δηλαδή μόνο τα δάνεια του EFSF, κατά 10 χρόνια.

Σε συνδυασμό με την παύση της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς μια Ελλάδα που δεν έχει δικό της εθνικό νόμισμα, που βαφτίστηκε ως «η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα», είναι αυταπόδεικτο ότι όλες οι κινήσεις των διεθνών τοκογλύφων και του εγχώριου κλεπτοκρατικού τόξου στοχεύουν καθαρά στην δήμευση της εμπράγματης ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων.

Στην επόμενη περίοδο έως τις εκλογές το εγχώριο κλεπτοκρατικό σύστημα θα προσπαθήσει να αβαντάρει τον Μητσοτάκη για να μπορέσει να συνεχιστεί με την έγκριση της «νωπής εντολής» του Ελληνικού Λαού η φτωχοποίηση στην Ελλάδα.  Για παράδειγμα ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου τον περασμένο Αύγουστο με την θέση του να παίρνει η επιτομή της αοριστολογίας, δηλαδή  ένα «νέο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα».

Συμπερασματικά η μόνη ανάσχεση στα σχέδια της καταλήστευσης της Ελλάδος είναι η ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας Εθνικής Κυβέρνησης.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-regklingk#ixzz5QjUeokoF

Exit mobile version