Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Βγήκαμε από τα Μνημόνια»: Αύριο έρχεται για επιθεώρηση η τρόικα!

«Βγήκαμε από τα Μνημόνια»: Αύριο έρχεται για επιθεώρηση η τρόικα!

Έτοιμοι για επιθεώρηση, πλυμένοι, ξυρισμένοι, είναι οι υπουργοί του Σύριζα, όπως διαβάζουμε, για την επικείμενη, αυριανή προγραμματισμένη επιθεώρηση της τρόικα στα υπουργεία.

Ήδη υπήρξε σύσκεψη μεταξύ των Τσακαλώτου, Δραγασάκη, Αχτσιόγλου και Τζανακόπουλο ώστε να είναι όλα έτοιμα πριν την επιθεώρηση και, βεβαίως, το κρίσιμο ζήτημα που τους απασχολεί είναι ο τρόπος παρουσίασης της παροχολογίας Τσίπρα στους «Θεσμούς».

Πάντως, διασφαλίσανε το σημαντικό για τον Σύριζα, δηλαδή την επικοινωνιακή διαχείριση. Επειδή, το Χίλτον ήταν συνδεδεμένο στο μυαλό του Λαού με τα Μνημόνια, αποφάσισαν να τους πούνε να πάνε απευθείας στα υπουργεία. Άστοχη, βέβαια, η προσπάθεια αφού και πάλι ρεζίλι γίνονται.

Όσον αφορά τα οικονομικά, ήδη οι τροϊκανοί έρχονται φορτσάτοι για νέα μέτρα. Όχι μόνο λόγω της παροχολογίας Τσίπρα, την οποία θα ξηλώσουν με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά και για διάφορες «μαύρες τρύπες» που έχουν δημιουργηθεί στον προϋπολογισμό, τις οποίες θα πρέπει να δικαιολογήσουν οι υπουργοί. Όχι στους τροϊκανούς, αλλά στον Λαό που θα υποστεί τα νέα αιματηρά μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bghkame-apo-ta-mnhmonia-aurio-erchetai-gia-epithewrhsh-h-troika#ixzz5QovtT8Kq

Exit mobile version