Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ικεσίες Τσίπρα προς δανειστές και τοκογλύφους: Σώστε με, έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Ικεσίες Τσίπρα προς δανειστές και τοκογλύφους: Σώστε με, έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου μίλησε σήμερα ο υπό κατάρρευση πρωθυπουργός, ο οποίος αποκάλυψε τον πανικό του για την επέλαση των Εθνικιστικών Κινημάτων σε όλη την Ευρώπη και της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

Με τα γνωστά του στρεβλά επιχειρήματα καταλόγισε ευθύνη για την άνοδο της ακροδεξιάς πανευρωπαϊκά στις σκληρές οικονομικές πολιτικές και έκανε έκκληση για χαλάρωση των μέτρων, ειδάλλως τα Εθνικιστικά Κινήματα θα κυριαρχήσουν.

Συγκεκριμένα ως αποτέλεσμα του τρόπου λειτουργίας μέσω τεχνοκρατών ο Τσίπρας σημείωσε ότι εξουθένωσε μεγάλα κοινωνικά στρώματα και προκάλεσε σε ακόμα μεγαλύτερα οικονομική ανασφάλεια και φόβο. Και αυτή η αποτυχία της νεοφιλελεύθερης διαχείρισης της κρίσης, τροφοδότησε τελικά το τέρας του σωβινισμού και του ακροδεξιού λαϊκισμού. Μετέφερε την Ακροδεξιά, από το εδώλιο του κατηγορουμένου της Ιστορίας και την απομόνωση, στο πολιτικό προσκήνιο.

Επιπλέον, ο πανικόβλητος αριστερός πρωθυπουργός τόνισε ότι σήμερα δεν βρισκόμαστε αντιμέτωποι μόνο με την εκλογική άνοδο κάποιων ακραίων δυνάμεων της εθνικιστικής και λαϊκιστικής Ακροδεξιάς. Αλλά βρισκόμαστε αντιμέτωποι και με τη διείσδυση της ξενοφοβικής και σοβινιστικής της ατζέντας εντός του δημοκρατικού φάσματος.

Υπογράμμισε ακόμη πως ο ρατσισμός και η ξενοφοβία γίνεται ηγεμονικός πολιτικός λόγος σε παραδοσιακές συντηρητικές δυνάμεις και όχι μόνο, διαμορφώνοντας τους συσχετισμούς σε κρίσιμες χώρες. “Οφείλουμε να μην αφήσουμε την ευρωπαϊκή ιδέα να συνθλιβεί ανάμεσα στον καταστροφικό νεοφιλελευθερισμό και την εφιαλτική ακροδεξιά. Οφείλουμε να απαντήσουμε αποφασιστικά, ότι ο μόνος δρόμος για τη διάσωση της ευρωπαϊκής ενοποίησης είναι η αναβάπτισή της με τολμηρές μεταρρυθμίσεις δημοκρατίας, διαφάνειας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Να στηρίξουμε, δηλαδή, την προοπτική μιας καλύτερης Ευρώπης” είπε χαρακτηριστικά.

Η αγωνία του Τσίπρα για την άνοδο του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη και την εκτίναξη της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα είναι πασιφανής. Ας μην αγχώνεται…

Ό,τι και να κάνει δεν μπορεί να το αποφύγει. Η Νίκη της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ikesies-tsipra-pros-daneistes-kai-tokoglufous-swste-me-erchetai-h-chrush-au#ixzz5QowBnwGU

Exit mobile version