Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Κόπηκε μέχρι και το Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ για να μην προβληθεί η συνέντευξη Τύπου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Για άλλη μία φορά η συνέντευξη τύπου του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου ΔΕΝ μεταδόθηκε από την θεωρητικά «δημόσια» τηλεόραση, επειδή κάποιοι συνδικαλιστές νομίζουν ότι πρόκειται περί κομματικού μέσου.

Εξέδωσαν, μάλιστα, και σχετική ανακοίνωση οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, όπου θύμισαν εντόνως σταλινική φράξια εντός του Σύριζα, προσπαθώντας να υπερκεράσουν και να υπερβάλλουν τον «αντιφασισμό» ενός θλιβερού καθεστώτος και στην οποία επιδεικνύουν με καμάρι την παράβαση καθήκοντος στην οποία προβαίνουν.

Ξεχνάνε, προφανώς, ότι πληρώνονται από δημόσιο χρήμα και υποχρέωσή τους είναι να μην προβαίνουν σε διακρίσεις πολιτικού τύπου. Ούτε να «κόβουν» τον Μιχαλολιάκο, ούτε να λειτουργούν σαν φερέφωνα του Τσίπρα, στον οποίον απλά κρατάνε το μικρόφωνο απαγγέλλοντας προσυμφωνημένες ερωτήσεις, θυμίζοντας εντόνως Φιντέλ Κάστρο και εσχάτως Μαδούρο.

Βρίσκουν και τα κάνουν, όμως, αυτά οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές, αφού όπως ανέφερε κι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην τοποθέτησή του στην συνέντευξή Τύπου που παρέθεσε στην 83η ΔΕΘ, το ίδιο το ΕΣΡ, το οποίο υποτίθεται προστατεύει τον Λαό από την αυθαιρεσία των κατεχόντων το μικρόφωνο της ενημέρωσης, απάντησε ότι δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον τηλεοπτικό σταθμό να μεταδώσει έναν πολιτικό λόγο που ενδεχομένως θα παραβιάσει τους νόμους.

Δηλαδή, προληπτική λογοκρισία οργουελικού τύπου, με την πλήρη συμφωνία του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας.

Όμως, όλοι αυτοί οι καθεστωτικοί λακέδες, με την παράβαση καθήκοντος στην οποία προέβησαν δεν προσβάλλανε μόνο την έννομη τάξη, τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που πληρώνουν με τις εισφορές τους τους μισθούς τους ή τον μέσο Έλληνα πολίτη, ο οποίος θέλει να έχει σφαιρική ενημέρωση και όχι κομματική προπαγάνδα.

Φτάσανε, από την λύσσα τους κατά της Χρυσής Αυγής, μέχρι του τραγελαφικού σημείου να μην προβάλλουνε καν δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ 1 και την ΕΡΤ 2 για να μην μεταδοθεί η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Τόσο γελοίοι, όμως ας έχουν υπομονή και εν τέλει θα λογαριαστούν με την Δικαιοσύνη για αυτή την καταφανέστατη παράβαση καθήκοντος στην οποία συστηματικά προβαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prolhptikh-logokrisia-kophke-mechri-kai-to-deltio-eidhsewn-ths-ert-gia-na-m#ixzz5Qox02bTw

Exit mobile version