Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η ΝΔ: Ο Μητσοτάκης ψηφίζει κατά του πατριώτη Ορμπάν στο Ευρωκοινοβούλιο

Αυτή είναι η ΝΔ: Ο Μητσοτάκης ψηφίζει κατά του πατριώτη Ορμπάν στο Ευρωκοινοβούλιο

Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο των νεοταξιτών γίνεται συζήτηση για την ενεργοποίηση του άρθρου 7 της Συνθήκης της ΕΕ αναφορικά με το «σεβασμό του κράτους Δικαίου» στην Ουγγαρία του λαοπρόβλητου πατριώτη Βίκτωρος Ορμπάν, μετά από εισήγηση των αριστεροκομμουνιστών.

Η εν λόγω εισήγηση υποστηρίζει, ότι από το 2010 μέχρι σήμερα, ο πρωθυπουργός της χώρας  Όρμπαν παραβιάζει τις «αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών και του κράτους δικαίου», όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 6 της Συνθήκης της Ε.Ε.

Επίσης, η συγκεκριμένη εισήγηση αναφέρει ότι η κυβέρνηση Όρμπαν δεν έχει δείξει την «αλληλεγγύη», αρνούμενη να δεχθεί έστω και έναν πρόσφυγα στο έδαφός της, ενώ κάνει λόγο και για τις επιθέσεις σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα που χαρακτηρίζονται από την ουγγρική κυβέρνηση ως «όργανα του Τζορτζ Σόρος».

Εάν η εισήγηση γίνει δεκτή από την πλειοψηφία στην αυριανή ψηφοφορία, τότε η Ουγγαρία χάνει το δικαίωμα ψήφου στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ποια θέση παίρνει η Νουδούλα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version