Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Τα γελοία στρατιωτάκια της κόκκινης χούντας των Συριζανέλ έκαναν για ακόμη μια φορά στάση εργασίας προκειμένου να μην ακούσει ο ελληνικός λαός τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην ΔΕΘ. Αυτά τα υποκείμενα έβγαλαν μάλιστα και ανακοίνωση θέλοντας να δικαιολογήσουν την συγκεκριμένη ενέργειά τους, ότι δηλαδή είναι εναντίον του διχαστικού λόγου της Χρυσής Αυγής. Κύριοι δεν έχετε καταλάβει πως οι μόνοι που διχάζουν την ελληνική κοινωνία είστε εσείς, οι καλοπληρωμένοι του συστήματος και φυσικά τα κόμματα τα οποία βρίσκονται πίσω από εσάς. Γιατί ναι πράγματι ο ελληνικός λαός είναι διχασμένος, δεν ξέρει αν θα πρέπει να σας καταδικάσει ή αν θα πρέπει να σας στείλει κάπου μακρυά από εδώ να μην σας βλέπει. Λυπούμαστε που ακόμη μια φορά σας κεράσαμε πόνο, λυπούμαστε που δεν ξεχάσαμε την Ιστορία μας και κατεβήκαμε όλοι μαζί στους δρόμους για την Μακεδονία μας. Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες!

Πέτρος Ν.

Αυτή είναι η ΝΔ: Ο Μητσοτάκης ψηφίζει κατά του πατριώτη Ορμπάν στο Ευρωκοινοβούλιο

Βλέποντας τον Καμμένο στην συνέντευξη Τύπου, από πίσω μπορούσε να διακρίνει κάποιος το εξής σύνθημα: “Το τρένο έφτασε”. Δεν θα αναφέρω καν τα όσα γελοία είπε ο και καλά μακεδονομάχος Πάνος, αλλά βρε κατακαημένε το τρένο έφτασε; Ε, μπες μέσα και φύγε, να ησυχάσουμε όλοι! Πάρε και τον Αλέξη με το εξπρές τρένο για Αθήνα, γιατί στην Θεσσαλονίκη είστε ανεπιθύμητοι! Και να ξέρετε κάτι, όσο και να θέλετε να καλοπιάσετε τον κόσμο, τόσο αυτός σας απεχθάνεται! Η προδοσία δεν ξεπλένεται!

Νίκος Φ.

Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι τούρκοι: Αποκαλούν «ομοεθνείς» την μουσουλμανική μειονότητα και ζητούν αυτόνομες μουφτείες!

Αφού δεν τους βγήκε το “δεν είχε κόσμο” στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία του Σαββάτου, ξαφνικά άρχισαν να κάνουν λόγο για ακροδεξιές παρακρατικές μειοψηφίες που προκάλεσαν τα επεισόδια και ήθελαν να αμαυρώσουν το ειρηνικό συλλαλητήριο. Λοιπόν, κύριοι δεν υπάρχει καμία ακροδεξιά μειοψηφία, καθώς ξεκάθαρα σε πολλά βίντεο στο διαδίκτυο φαίνονται απλοί άνθρωποι που απλά κάθονται και δέχονται επίθεση με γκλομπ από τα ΜΑΤ, όπως δεν αφήνουν πολλούς να περάσουν επειδή κρατάνε την ελληνική σημαία ή επειδή φορούνε μπλούζα που αναφέρει το σύνθημα “η Μακεδονία είναι Ελλάδα”. Επίσης, να ξέρετε ότι όταν δεχόμαστε επίθεση από το πραγματικό παρακράτος σας τους αναρχικούς και τους πληρωμένους σας φρουρούς, θα αμυνόμαστε και θα απαντάμε. Το αν θα μας πείτε ακροδεξιούς ή μειοψηφία δεν μας αφορά. Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη, η Μακεδονία είναι Ελλάδα!

Κ.Κ.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Κόπηκε μέχρι και το Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ για να μην προβληθεί η συνέντευξη Τύπου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-12-septembriou-2018#ixzz5Qpu9bLib

Exit mobile version