Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Δένδιας ξεσκεπάζει την υποκρισία της ψευτοδεξιάς: «Στη ΝΔ είμαστε υπέρ της σύνθετης ονομασίας»!

Ο Δένδιας ξεσκεπάζει την υποκρισία της ψευτοδεξιάς: «Στη ΝΔ είμαστε υπέρ της σύνθετης ονομασίας»!

Κανονικό ξεμπρόστιασμα της ΝΔ, σε ό,τι αφορά την πραγματική της άποψη για το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Αθήνα 9,84) δήλωσε ευθαρσώς για την ΝΔ ότι «είμαστε και εμείς υπέρ της σύνθετης ονομασίας, αλλά η “Βόρεια Μακεδονία” να κατοικείται από “Βορειομακεδόνες”, όχι από Μακεδόνες»!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ΝΔ κράτησαν σιγή ιχθύος για την δήλωση αυτή του Δένδια, η οποία επί της ουσίας δεν διαφέρει στο ελάχιστο απ’ αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ. Αντ’ αυτού, το μόνο που ψέλλισαν συνεργάτες του Μητσοτάκη ήταν ότι «έχουμε μια υπαρκτή λύση που είναι εθνικά επιζήμια επειδή παραχωρεί μακεδονική ιθαγένεια και γλώσσα στους γείτονες. Αν θέλει η κυβέρνηση να δει ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας ας κάνει εκλογές»!

«Θαυμάστε» θέση κόμματος το οποίο φιλοδοξεί αύριο να γίνει κυβέρνηση: «όταν γίνουν εκλογές θα δείτε την θέση μας»… Όταν, δηλαδή, γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, τότε θα δούμε την τοποθέτησή της επί του τόσο σοβαρού αυτού Εθνικού ζητήματος, όπου βεβαίως η κατάληξη θα είναι η σύνθετη ονομασία που (από τώρα) φωνάζει ανοιχτά ο Δένδιας.

Το γεγονός ότι ο Δένδιας δεν κλήθηκε σε απολογία με το ερώτημα της διαγραφής ή έστω να βγει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Σπυράκη και όπως έκανε και με τον Καραγκούνη, να χαρακτηρίσει τις δηλώσεις του ως «ατυχείς», δείχνει ότι η ΝΔ στην πραγματικότητα συμφωνεί με τις εθνικά απαράδεκτες δηλώσεις του Δένδια.

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-dendias-jeskepazei-thn-upokrisia-ths-nd-sth-nd-eimaste-uper-ths-suntheths#ixzz5QuoNu687

Exit mobile version