Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο «άδειασμα» του Τσίπρα από τον Ζάεφ: «Είμαστε Μακεδόνες»…

Οι σκοπιανοί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εκθέτουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να δείχνουν ότι η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών είναι όντως επιζήμια για τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα.

Μια νέα απόδειξη αυτού αποτελούν οι νέες δηλώσεις του Ζάεφ, ο οποίος όχι μόνο είπε ότι με την συμφωνία των Πρεσπών «προστατεύσαμε την μακεδονική μας ταυτότητα», αλλά προχωρώντας ακόμη περισσότερο υποστήριξε πως «είμαστε Μακεδόνες, με δικό μας έδαφος και δική μας γλώσσα. Με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά μας».

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, το «Βόρεια Μακεδονία» πάει… περίπατο, αναφερόμενος ξεκάθαρα σε σκέτη «Μακεδονία», εκθέτοντας έτσι ξανά την εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα άμεσα ή έμμεσα «παπαγαλάκια» της, που υποτιμώντας την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού επιχειρούν να τους πείσουν ότι η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών είναι «μεγάλη εθνική επιτυχία».

Αντιθέτως, η τρισάθλια αυτή συμφωνία ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για το πλήρες ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της, με τις ευλογίες της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, αλλά και όσων ευθέως ή πλαγίως (βλέπε ΝΔ) υποστηρίζουν την «λύση» της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων.

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι και θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-adeiasma-tou-tsipra-apo-ton-zaef-eimaste-makedones#ixzz5QuotGtcJ

Exit mobile version