Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αντιπολίτευση στα Σκόπια (το πρώτο κόμμα) έδωσε γραμμή για ψήφο «κατά συνείδηση» στο δημοψήφισμα

Σήμερα ξεκαθάρισε οριστικά και αμετάκλητα το τοπίο σχετικά με το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου στα Σκόπια, μιας και ξεπεράστηκε το τελευταίο εμπόδιο στην συντριπτική επικράτηση του «Ναι» στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Το αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO-DPMNE, το οποίο εμφανιζόταν ως άκρως αρνητικό στην Συμφωνία, κάλεσε τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν «κατά συνείδηση» στο δημοψήφισμα, δηλαδή, με άλλα λόγια, τους προέτρεψε εμμέσως πλην σαφώς, να υπερψηφίσουν!

Αλλά, πρώτα απ’ όλα να πάνε να ψηφίσουν, καθώς μια πτέρυγα του αντιπολιτευόμενου κόμματος είχε ρίξει την ιδέα της αποχής, η οποία ενδεχομένως θα προκαλούσε προβλήματα στην κυβέρνηση Ζάεφ, εφόσον ήταν μεγάλη και δεν υπήρχε συμμετοχή στο δημοψήφισμα, τουλάχιστον του 50% των Σκοπιανών.

Με την επίσημη γραμμή του κόμματος, τα πράγματα απλοποιούνται, καθώς παροτρύνονται οι ψηφοφόροι του VMRO-DPMNE να μην απέχουν από το δημοψήφισμα. Προφανώς, είτε οι Σκοπιανοί…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-antipoliteush-twn-skopiwn-pou-einai-prwto-komma-edwse-grammh-gia-pshfo-ka#ixzz5QupPHQ7f

Exit mobile version