Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Για άλλη μια φορά τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ μαζί με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους απέκλεισαν το τρίτο κόμμα της Ελλάδας από την δημόσια προβολή της συνέντευξης Τύπου στα πλαίσια της ΔΕΘ. Δηλαδή αυτοί που τους ταΐζουμε, μας απαγορεύουν να υπάρχουμε! Τί άλλο να πούμε για το παράλογο που ζούμε σε αυτή την τριτοκοσμική πλέον χώρα, όπως την κατάντησαν «αριστεροί» και «δεξιοί». Λυπάμαι πολύ για την κατάντιά τους και για λογαριασμό τους. Η «δημοκρατία» τους είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους για να μπορούν να δρουν ανενόχλητοι. Τελειώνουν όμως αυτά, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα παραμείνει στην θέση της γερή και δυνατή. Όσοι έχουν πρόβλημα, ξυδάκι.

Κ.Ζ.

Μόνο η Χρυσή Αυγή ενάντια στην κόκκινη Χούντα – ΒΙΝΤΕΟ

Μιλάει ο Κοτζιάς με τους αλβανούς για την “οριοθέτηση” των συνόρων. Τόσο καιρό δεν είχαμε σύνορα; Αν είναι υπό διαπραγμάτευση τα σύνορα με την αλβανία να τεθεί ζήτημα για την Βόρεια Ήπειρο. Αυτό έπρεπε να κάνει μια πραγματική Ελληνική κυβέρνηση. Τώρα όμως που βρήκαν πρόθυμους “κοτζιάδες” οι αλβανοί, οι σκοπιανοί, οι τούρκοι και οι λοιποί θα μας τα πάρουν όλα στο τέλος. Πρέπει οι Έλληνες να ξυπνήσουν επιτέλους, δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού και από ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει γυρισμός. Δεν το καταλαβαίνουν ότι, αν δεν προσέξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει; Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρυσή Αυγή μόνο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Δημήτρης Ν.

Νέο «άδειασμα» του Τσίπρα από τον Ζάεφ: «Είμαστε Μακεδόνες»…

Οι πολιτικοί που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στην ελεύθερη αγορά μας αποκαλούν “εγκληματίες” επειδή στηρίζουμε και ψηφίζουμε την Χρυσή Αυγή. Οι άεργοι πολιτικοί που με την ανικανότητά τους έστειλαν χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, γέμισαν τα σπίτια μας με μούχλα και χρεοκόπησαν την χώρα ηθικά και οικονομικά καλό θα είναι να σταματήσουν να μιλάνε και να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Η δουλειά τους δεν είναι να κλέβουν και να σπαταλούν το δημόσιο χρήμα, αλλά να δουλεύουν σκληρά για την ευημερία του Ελληνικού λαού. Αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, τότε δεν έχουν καμία θέση στην διοίκηση του κράτους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν είτε με το καλό είτε με το κακό και να μας αδειάσουν την γωνιά, γιατί όπως το πάνε στο τέλος θα τους αδειάσουμε εμείς.

Θ. Π.

Ο Δένδιας ξεσκεπάζει την υποκρισία της ψευτοδεξιάς: «Στη ΝΔ είμαστε υπέρ της σύνθετης ονομασίας»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-13-septembriou-2018#ixzz5QxGrUVAx

Exit mobile version