Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποτελέσματα προδοσίας Τσίπρα-Καμμένου: Ο Ζάεφ μίλησε «μακεδονικά» μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Αποτελέσματα προδοσίας Τσίπρα-Καμμένου: Ο Ζάεφ μίλησε «μακεδονικά» μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Ως απόρροια της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών» είχαμε πριν από λίγη ώρα την πρώτη ομιλία στα «μακεδονικά» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Ομιλητής ήταν ο σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος χαρακτήρισε την ομιλία «ιστορική στιγμή για την Μακεδονία», αφού είναι «η πρώτη φορά που πρωθυπουργός της χώρας επιτρέπεται να μιλήσει στη γλώσσα του στο Ευρωκοινοβούλιο».

Σε κανένα σημείο του λόγου του ο Ζάεφ δεν έβαλε τον «αστερίσκο» περί «γλώσσας της οικογένειας των σλαβικών γλωσσών», αφήνοντας να αιωρείται η σύνδεση με την προαιώνια Ελληνική γη της Μακεδονίας, λες και οι πρόγονοί μας μιλούσαν κάποιο ιδίωμα της βουλγαρικής.

Στην ομιλία του ο Ζάεφ ευχαρίστησε τον Τσίπρα για την αποδοχή των από δεκαετίες σκοπιανικών θέσεων χωρίς κανένα αντάλλαγμα και σημείωσε πονηρά ότι «Μακεδόνες, Αλβανοί, Βλάχοι, τουρκογενείς και όσοι ζουν στη χώρα μας επιθυμούν διακαώς την ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ», παραλείποντας την ελληνική μειονότητα.

Δεν μπορεί κανείς, βεβαίως, να απευθύνει μομφή στον Ζάεφ για αυτό, αφού μονάχα η Χρυσή Αυγή θυμάται την ύπαρξη αυτών των ελληνικών πληθυσμών, που απέμειναν εγκλωβισμένοι στην πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβία. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα έχουν απεμπολήσει την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια, όπως αντίστοιχα ξεπουλάνε τους Βορειοηπειρώτες.

Σχετική αναφορά στην ελληνική παρουσία στα Σκόπια έκανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ, λέγοντας: «Εις ό,τι αφορά την ελληνική παρουσία στα Σκόπια θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση να δώσει σε όλους αυτούς ελληνικά διαβατήρια αποκτώντας δικαιώματα μειονότητας, με εκλογή βουλευτών και λοιπά. Δυστυχώς, το ελληνικό κράτος είναι πολύ μακριά από τέτοιες τακτικές και πολιτικές και θυμίζει αυτός που είχε πει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ότι «θα έρθει ένα ψευτορωμαίικο, μην το πιστέψετε».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-zaef-milhse-makedonika-mesa-sto-eurwpaiko-koinoboulio#ixzz5R0j3dYJ4

Exit mobile version