Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ξεφτίλα της “Καθημερινής”

Η ξεφτίλα της “Καθημερινής”

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή

Μίσος κατά Χρυσής Αυγής από το “αφεντικό” του συγκροτήματος Σταμάτη Μαλέλη

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, έγινε μία συγκέντρωση ενάντια στην ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό. Οι ελληνικές εφημερίδες (και η “Δημοκρατία”, που προβάλλει τους “μεγάλους πατριώτες” του 0%), έθαψαν τελείως την συγκέντρωση αυτή.

Την ίδια ώρα η “μικρή” εφημερίδα THE NEW YORK TIMES δημοσίευε το τηλεγράφημα του “ασήμαντου” πρακτορείου Associated Press, το οποίο ανέφερε ότι «αρκετές εκατοντάδες υποστηρικτές του ελληνικού ακροδεξιού κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκαναν συγκέντρωση ενάντια στο σχέδιο να κτιστεί τζαμί στην πρωτεύουσα της Ελλάδος». Έγραφε ακόμη ότι οι αρχές χρησιμοποίησαν λεωφορεία αστυνομικής καταστολής για να κλείσουν τους δρόμους κατά την διάρκεια της συγκεντρώσεως.

Η απόλυτη ξεφτίλα είναι όμως της εφημερίδος “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, η οποία στην αγγλική της έκδοση, όπως δείχνει η φωτογραφία που δημοσιεύουμε, παρουσίασε το γεγονός, αλλά δεν έγραψε λέξη ούτε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, ούτε στην ελληνική ιστοσελίδα της!

Δείγμα και αυτό μιας απόλυτης λογοκρισίας που έχει επιβάλει το αφεντικό του συγκροτήματος Αλαφούζου, ο Μαλέλης, ο οποίος δημόσια έχει διακηρύξει ότι θα αποκλείει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αλήθεια κύριοι του ΕΣΡ, τι κάνετε γι’ αυτό; Σε αυτήν την “δημοκρατία” και την πολυφωνία πιστεύετε;

Πλειάδα ξένων μέσων ενημέρωσης αναφέρθηκαν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Βοτανικό ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας. Μέσα όπως οι New York Times, η Washington Post, οι Seattle Times, η Daily Mail, o National Herald και άλλοι αναφέρθηκαν στην συγκέντρωση, αναμεταδίδοντας ρεπορτάζ του Associated Press φιλοξενώντας φωτογραφίες και αποσπάσματα από τις ομιλίες των Συναγωνιστών.

Η «Καθημερινή» φιλοξένησε το ρεπορτάζ του Associated Press στην αγγλόφωνη έκδοσή της, την οποία δεν διαβάζει κανείς, αλλά όχι στην κύρια, ελληνική σελίδα της, δίνοντας σαφές δείγμα του τι ακριβώς γίνεται με την εν Ελλάδι δημοσιογραφία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-jeftila-ths-kathhmerinhs#ixzz5R0jHOLPY

Exit mobile version