Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Επεκτείνεται και πάλι η στρατιωτική δραστηριότητα των ΗΠΑ στην Ελλάδα από την αριστερά!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Επεκτείνεται και πάλι η στρατιωτική δραστηριότητα των ΗΠΑ στην Ελλάδα από την αριστερά!

Από το «Έξω οι βάσεις του Θανάτου» στο «Φονιάδες των Λαών, αμερικάνοι» αιώνιοι υπηρέτες των αμερικανών οι αριστεροί

Κάποτε το ΠαΣοΚ, η πραγματική «πρώτη φορά αριστερά» στην Πατρίδα μας αναβάθμισε την στρατιωτική παρουσία των αμερικανών στην Ελλάδα, έχοντας ως προεκλογικό σύνθημα το «Έξω οι Βάσεις του Θανάτου», όπου όχι μόνο δεν έφυγαν οι «βάσεις του θανάτου», αλλά αντιθέτως αναδιαρθρώθηκαν και εν γένει ισχυροποιήθηκαν.

Τώρα, οι αριστεροί του Σύριζα, οι οποίοι επί δεκαετίες διαδήλωναν με σύνθημα το «Φονιάδες των Λαών, Αμερικάνοι», όπως διαβάζουμε στηνWall Street Journal, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να επιτρέψουν στους αμερικανούς «να διευρύνουν τις στρατιωτικές δραστηριότητές τους στην Ελλάδα, με χρήση περισσότερων αεροπορικών και ναυτικών βάσεων».

Όλα αυτά, βέβαια, υπό τον «πατριωτικό» φερετζέ για δήθεν κακές σχέσεις των αμερικανών με τους τούρκους. Φερετζές, ο οποίος θα καταπέσει πρώτον άμα οι τούρκοι οργανώσουν θερμό επεισόδιο, όπου οι αμερικανοί πάλι θα αναγκάσουν την πολιτική ηγεσία να τους ευχαριστήσει που χάσαμε λίγο έδαφος, όπως έγινε στα Ίμια και δεύτερον όταν οι σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας γίνουν και πάλι καλές.

Όχι ότι τώρα δεν είναι, αφού μαζί τούρκοι, ισραηλινοί, αμερικανοί και τζιχαντιστές μάχονται εναντίον του Άσαντ στην Συρία, ενώ στα «δικά μας» πιέζανε για την προδοσία της Μακεδονίας, την στιγμή που αυτή ευνόησε την τουρκίας, μιας και τα Σκόπια είναι ουσιαστικά προτεκτοράτο της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-istoria-epanalambanetai-epekteinetai-kai-pali-h-stratiwtikh-drasthriothta#ixzz5R0juzdrY

Exit mobile version