Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης ταύτιση απόψεων του Βουλευτή του ΠαΣοΚ, Ιλχάν Αχμέτ, και του τουρκικού ΥΠΕΞ

Πλήρης ταύτιση απόψεων του Βουλευτή του ΠαΣοΚ, Ιλχάν Αχμέτ, και του τουρκικού ΥΠΕΞ

Προ ολίγων μηνών ο Ερντογάν στην Θράκη μας είχε κάνει λόγο για «τέσσερις δικούς του βουλευτές» μέσα στην Ελληνική Βουλή. Ουδείς, πλην Χρυσής Αυγής βεβαίως, έδωσε την πρέπουσα σημασία σε αυτή την δήλωση.

Τώρα, έχουμε δήλωση του βουλευτή του ΠαΣοΚ, ο οποίος προέρχεται από τη ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ, στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της τουρκίας που σημειώνει «πως το πρόσφατο προεδρικό διάταγμα συνιστά επέμβαση στην αυτόνομη δομή των μουφτειών και αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό».

Τελείως… συμπτωματικά, τις προάλλες το τουρκικό ΥΠΕΞ είχε βγάλει ανακοίνωση με την οποία σημείωνε τα εξής: «Η συγγένειά μας με την Δυτική Θράκη μας κάνει να ανησυχούμε για το σχέδιο νόμου που οδηγεί στην άρση του καθεστώτος αυτονομίας του θεσμού του Μουφτή, που ορίζεται με βάση διεθνείς συνθήκες».

Η ομοιότητα των δηλώσεων είναι προφανώς… συμπτωματική, αφού επ’ ουδενί δεν θα συνέπλεαν οι δηλώσεις και τα συμφέροντα ενός εκλεγμένου βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τις επιδιώξεις της τουρκίας εναντίον της Ελλάδος. Σωστά, Βούτση;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrhs-tautish-apopsewn-tou-bouleuth-tou-pasok-ilchan-achmet-kai-tou-tourki#ixzz5R5CotlRv

Exit mobile version