Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυξίδα Ιδεών: Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες

Πυξίδα Ιδεών: Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες

Ξέρουμε καλά τους ξευτελισμένους κομπάρσους του καθεστωτικού θεάτρου και πρέπει να τους αποκαλύπτουμε δίχως δισταγμό. Πρέπει ακόμη να διαφωτίζουμε ακατάπαυστα τον Λαό σχετικά με την επερχόμενη κατάρρευση του σάπιου Μεταπολιτευτικού Συστήματος. Όσο οι νερόβραστοι κοσμοπολίτες αστοί θα συνεχίσουν να διαπλέκονται με τους διεθνιστές μαρξιστές μητραλοίες, τόσο οι δυνάμεις του Λαϊκού Εθνικισμού θα γίνονται ισχυρότερες.

Πλουτοκρατία και μπολσεβικισμός είναι δυο κεφάλια με το ίδιο στομάχι, που όσο κορυφώνεται η κρίση την οποία εξαπέλυσε το διεθνές αφεντικό τους, θ’ αλληλοσπαράσσονται, ξεχνώντας την κοινή τους καταγωγή. Η αντεθνική αστική ψευτοδημοκρατία των ξενόδουλων θα συνεχίσει το εθνοπροδοτικό έργο της, αλλάζοντας διαχειριστικά ανδρείκελα κι’ αναζητώντας λύσεις όλο και πιο αδιέξοδες. Θ’ αυξάνει την καταστολή της γνήσιας λαϊκής αντίδρασης και θα διευρύνει την ύπουλη συνεργασία της με τους «αντιεξουσιαστές παρτιζάνους», που σε διατεταγμένη υπηρεσία θα προσπαθούν να εκτρέψουν την κλιμακούμενη αγανάκτηση με προβοκατόρικες δράσεις. Η κάθε πλευρά του Καθεστώτος θα συνεχίσει ολοένα και θρασύτερα το καταστροφικό έργο της, μοιραία παγιδευμένη στις σκοπιμότητες, στις αυταπάτες της και στα τσιτάτα με τα οποία εξέθρεψε τους δουλοπαροίκους της.

Ενδεχομένως είναι καλύτερο να συνεισφέρουμε στην πτώση αυτού που ήδη ταλαντεύεται και ανήκει στον κόσμο του χθες, παρά να προσπαθούμε να το ανορθώσουμε και να παρατείνουμε τεχνητά την ύπαρξή του. Αυτή είναι μια πιθανή και χρήσιμη τακτική, ώστε η τελική κρίση να μη καταστεί έργο του αντίπαλου στρατοπέδου, καθώς θα πρέπει κατόπιν να υποστούμε την πρωτοβουλία των κινήσεών του. Βεβαίως οι κίνδυνοι μιας τέτοιας επιλογής είναι περισσότερο από εμφανείς: Δεν υπάρχει ιστορικά κανένα απόφθεγμα που θα έχει την τελευταία λέξη. Αλλά, στην παρούσα εποχή δεν υπάρχει τίποτε το οποίο δεν είναι ριψοκίνδυνο. Αυτό είναι ίσως το μόνο πλεονέκτημα που προσφέρει αυτή η εποχή σε όσους στέκουν ακόμη ορθοί απέναντι στο κτήνος της εθνοαποδόμησης.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, με συστηματική τακτική σφοδρών επιθέσων ενάντια στους στυλοβάτες του εγωπαθούς και εθνοπροδοτικού αστικού εσμού οφείλει να κινείται η δράση μας. Για τούτο θα συνεχίσουμε να συνδυάζουμε μεθοδικά την «Στρατηγική Παγίωσης» του Κινήματος, με την «Τακτική Εξάλειψης» των υποστηρικτών του Καθεστώτος, διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το ξεσκέπασμα και η απαξίωση των κατευθυνόμενων ψευτοπατριωτικών ανδρεικέλων είναι ο πρωταρχικός στόχος της δράσης μας. Ο πρακτορικός «πατριωτικός μπερντές» αποτελεί σωτήρια λύση για το Καθεστώς, ένα δεκανίκι του που πρέπει να πλήξουμε ασταμάτητα για να εξαλειφθεί.

Διαλύστε κάθε επιπόλαιη αμφιβολία και δισταγμό: Η εντροπία του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος στην Πατρίδα μας είναι πλέον οριακά ελεγχόμενη. Η σήψη του ικριώματος της αστικής κοινωνίας είναι δεδομένη, ενώ η κατάρρευσή της αβέβαιη μόνον ως προς την ακριβή χρονική στιγμή που θα επέλθει! Η εξελισσόμενη ολοκληρωτική υποδούλωση του Γραικυλιστάν στους Διεθνείς Επικυρίαρχους Πλουτοκράτες, θα επιταχύνει τις διαδικασίες διάλυσης, μέσα από την κλιμακούμενη εξαθλίωση και την αγανάκτηση των λαϊκών μαζών. Το αντεθνικό κράτος της μιζορεμούλας θα καταρρεύσει, καθώς δεν θα μπορεί πλέον να εξαγοράζει τη συναίνεση των ψηφοφόρων. Τους πούλησε κίβδηλα οράματα, τους κατάντησε εθνοφοβικούς και ανέντιμους, αλλά τώρα ακούμπησε τον υπαρξιακό πυρήνα της καταναλωτικής τους μικρότητας: γι’ αυτό θα συνέλθουν από την σοσιαλ-φιλελεύθερη αποχαύνωσή τους.

Ανεργία, φτώχια, εγκληματικότητα, μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων ψευτοπροσφύγων! Τ’ αφεντικά δεν μπορούν να τους βολέψουν όλους με προνόμια, ούτε να τους προσφέρουν ασυλία ή καταφύγιο, ενώ η θύελλα έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pujida-idewn-espeiran-anemous-kai-tha-therisoun-thuelles#ixzz5R5DdzNEi

Exit mobile version