Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα τάρταρα τα ποσοστά του κλεφτοΠασόκ, αλλά για την “φυλλάδα των Συντακτών” είναι στην 3η (!) θέση

Στα τάρταρα τα ποσοστά του κλεφτοΠασόκ, αλλά για την “φυλλάδα των Συντακτών” είναι στην 3η (!) θέση

Την στιγμή που όλοι οι δημοσκόποι και συστημικοί δημοσιογράφοι έχουν εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια νεκρανάστασης του κλεφτοΠασόκ, αφού το μόρφωμα της Φώφης Γεννηματά κατακρημνίζεται, υπάρχει μια φυλλάδα και μια παντελώς αναξιόπιστη εταιρεία δημοσκοπήσεων που επιμένει στο παραμύθι.

Ο λόγος για την… αντικειμενική “εφημερίδα των Συντακτών” και την εταιρεία Prorata που κάνοντας “έρευνα” μετά την ομιλία Τσίπρα στην ΔΕΘ προφασίζεται πως ο Σύριζα μειώνει την διαφορά και καταγράφει ανερυθρίαστα το διαλυμένο κλεφτοΠασόκ στην τρίτη (!) θέση και την Χρυσή Αυγή στην τέταρτη.

Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να αναλύσουμε τα ψευδή και αλλοιωμένα στοιχεία που παρουσιάζουν, εξάλλου οι εκλογές είναι πια θέμα χρόνου και θα ξεφτιλιστούν ανεπανόρθωτα.

Θα παραθέσουμε μόνο το σημερινό δημοσίευμα της “Kontra”, όπου μεταφέρει την αγωνία και την απελπισία της Χαριλάου Τρικούπη για τα χαμηλά ποσοστά, εκτιμώντας πως το εγχείρημα του ΚΙΝΑΛ θα βρεθεί στην 5η και τελευταία κοινοβουλευτική θέση πίσω από την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

“Κατρακυλούν τα ποσοστά του ΚΙΝ.ΑΛ. Έντονος προβληματισμός επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη για την έλλειψη δυναμικής που παρουσιάζει το ΚΙΝ.ΑΛ. Σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του ΚΙΝ.ΑΛ. κυμαίνονται μεταξύ 6% και 7%.

Γι’ αυτό εγκυμονεί ο κίνδυνος στις εκλογές να βρεθούν στην πέμπτη θέση, πίσω από την Χρυσή Αυγή και το Κ.Κ.Ε. Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι εκτιμήσεις των επικοινωνιολόγων μιλούν για περαιτέρω συμπίεση των ποσοστών κατά την προεκλογική περίοδο που θα πολωθεί το κλίμα ανάμεσα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και την Ν.Δ.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-tartara-ta-pososta-tou-kleftopasok-alla-gia-thn-fullada-twn-suntaktwn-e#ixzz5RAj4cEKD

Exit mobile version