Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χέρι – χέρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής

Χέρι - χέρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατιούνται πλέον στην ανίερη συνεργασία της ΝΔ με τους αποτυχημένους που παριστάνουν το “αντιφασιστικό κίνημα” και τους δήθεν επαναστάτες.

Στα “Νέα” του Σαββάτου, εφημερίδα – ναυαρχίδα της προπαγάνδας της ΝΔ, δίπλα στο ρεπορτάζ που “πληροφορεί” για το τι συμβαίνει στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, υπάρχει κείμενο ενός από τους δικηγόρους της αυτοαποκαλούμενης “πολιτικής Αγωγής” στη “δίκη της Χρυσής Αυγής”, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και μέλος του περιθωριακού γκρουπούσκουλου ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρά την συνεχή προώθηση από τα συστημικά ΜΜΕ μετριέται μονίμως στα “λοιπά κόμματα” στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Τι είδους αντικειμενική ενημέρωση και πληροφόρηση παρέχουν “τα Νέα”, όταν παρουσιάζεται μόνο η άποψη μιας πλευράς και αποσιωπάται πλήρως η θέση της άλλης πλευράς, στην προκείμενη περίπτωση των συνηγόρων υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής;

Όσο για τα λεγόμενα του “συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής”, το συμπέρασμα το οποίο βγαίνει είναι το… “κλάφτα Χαράλαμπε” (όχι μόνο ο σκευωρός Αθανασίου…). Εάν με τέτοιες “αναλύσεις” θεωρούν ότι θα πετύχουν καταδίκη Αθώων Ανθρώπων, η προσγείωση τόσο για αυτούς όσο και όλους εκείνους που έστησαν την μεγαλύτερη σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας, θα είναι πολύ ανώμαλη…

ΥΓ. Όσο για τα γραφόμενα του “συνηγόρου της πολιτικής αγωγής” και την… ανησυχία του για κίνδυνο πραξικοπήματος, το να γράφει αυτά ένας δεδηλωμένος ακροαριστερός και συνήγορος άλλων ακροαριστερών με δηλωμένη πρόθεση ανατροπής του Πολιτεύματος πάει πολύ. Καλύτερα ας κοιτάξει την φυλλάδα “Εργατική Αλληλεγγύη” η οποία ανήκει σε συνιστώσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εδώ και δεκαετίες γράφει σε μόνιμη βάση ότι “δεν υπάρχει κοινοβουλευτικός δρόμος για τον σοσιαλισμό” και ας σταματήσει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/cheri-cheri-antarsua-me-nd#ixzz5RBsDQtiQ

Exit mobile version