Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε δεινή θέση ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ για το Σκοπιανό: Επανέλαβε ότι θα σεβαστεί την προδοσία αν επικυρωθεί από την Βουλή!

Σαν τον Καμμένο κατάντησε ο καημένος ο Μητσοτάκης και όλο τα γυρίζει, μπας και καταφέρει να πάρει καμιά πατριωτική ψήφο. Φευ, όμως, οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές δεν τρώνε κουτόχορτο.

Έτσι, με τον Λαό της Θεσσαλονίκης να λυσσομανάει έξω από την ΔΕΘ και τον αμερικανό πρέσβη μέσα στην αίθουσα της ομιλίας του, ο Μητσοτάκης είπε για το σκοπιανό ζήτημα:

«Ξαναλέμε πως οι γνήσιοι πατριώτες δεν είναι εθνικιστές. Και πως οι ακραίοι εθνικιστές δεν είναι πατριώτες. Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει αυτήν τη συμφωνία. Είτε τώρα είτε στην επόμενη Βουλή. Κι αν τελικά η συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφιστεί από την ελληνική Βουλή τότε θα πρέπει και η άλλη πλευρά να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχή

Πρέπει να ψάχνανε πολύ ώρα οι επιτελείς του Μητσοτάκη το τι θα πει για το ζήτημα, προκειμένου να μην φάει «μαύρο» από τους Θεσσαλονικείς, αλλά παράλληλα να μην δυσαρεστήσει τους διεθνείς πάτρωνες και αποσύρουν το… χρίσμα.

Δεν τα κατάφερε και ιδιαίτερα καλά, αφού ουσιαστικά επανέλαβε ότι αν η συμφωνία υπερψηφιστεί αυτός θα την σεβαστεί. Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Μητσοτάκης είχε πει στην Süddeutsche Zeitung:

«Έχω πει ξεκάθαρα ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμφωνία. Αλλά λέω επίσης, ότι θα την σεβαστώ ως μια υποχρέωση της χώρας, εφόσον θα επικυρωθεί από την Ελληνική Βουλή. Αλλά η δική μας η ΝΔ θα ψηφίσει κατά»!

Πρόκειται για ουσιαστικά το ίδιο ακριβώς πράγμα, μόνο που στην μία περίπτωση (προς τους Έλληνες) είπε τι θα γίνει αν «καταψηφιστεί», ενώ στους ξένους είπε τι θα γίνει αν «υπερψηφιστεί». Ενώπιον του αμερικανού πρέσβη, που παρακολουθούσε την ομιλία του δεν θα μπορούσε να πει και κάτι διαφορετικό…

Ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που έχει ρητώς δεσμευτεί ότι θα πετάξει στον κάλαθο των απορριμμάτων αυτή την προδοτική συμφωνία είναι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Ομολόγησε την συνενοχή στην προδοσία της Μακεδονίας ο Μητσοτάκης: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-deinh-thesh-o-mhtsotakhs-sthn-deth-gia-to-skopiano-epanelabe-oti-tha-seb#ixzz5RGC4SOtv

Exit mobile version