Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν προσκύνησαν»! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στον Βοτανικό ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας

«Χαιρετώ πρώτα απ’ όλα τα τιμημένα ράσα που βρίσκονται ανάμεσά μας, που δεν υπολογίζουν συνέπειες, που βρίσκονται μπροστά στον Αγώνα για Πατρίδα. Όπως ήταν ο Αθανάσιος Διάκος, ο Ησαΐας Σαλώνων, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός. Όλους αυτούς που βάζουν πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και όχι το συμφέρον.

Όλοι όσοι είστε εδώ σήμερα πρέπει να είστε υπερήφανοι, γιατί παραμένετε όρθιοι και τους λέτε «δεν θα περάσετε, η Ελλάδα υπάρχει ακόμα. Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία»! Είμαστε εδώ σήμερα για να διαμαρτυρηθούμε για την κατεδάφιση ενός Ιερού Ναού της Ορθοδοξίας μας, προκειμένου να χτιστεί ένα ισλαμικό τέμενος. Και μπροστά από τον χώρο της συγκεντρώσεώς μας βρίσκονται οι κλούβες της Αστυνομίας, που την έχουν καταντήσει γενίτσαρο των ξένων ενάντια σε καθετί ελληνικό.

Κλούβες εδώ, κλούβες θα είναι και στην Θεσσαλονίκη, που θα ανέβει ο Τσίπρας και δεν θα αφήσουν τον λαό να διαδηλώσει, να πει αυτό που είναι η μεγάλη αλήθεια, ότι αυτό που έγινε για την Μακεδονία ΜΑΣ είναι μια προδοσία. Θα ακουστεί η φωνή και πάλι: «προδότες, προδότες, προδότες»! Ας ακουστεί αυτή η ιαχή σε κάθε άκρη της Ελλάδος, από τον Έβρο μέχρι το Ταίναρο και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο και την Κύπρο, να μην περάσει η προδοσία. Για μας η Μακεδονία είναι μία και ελληνική!

Και ας μην βγουν κάποιοι επαγγελματίες πολιτικάντηδες της Νέας Δημοκρατίας να πούνε ότι αυτοί είναι οι «απαραίτητοι σήμερα για την πατρίδα» και «πρέπει να τους ψηφίσει ο λαός για να φύγει η αριστερά». Και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι αυτή εδώ η συγκέντρωση και ο λόγος για τον οποίο γίνεται. Για το τζαμί ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία και πρώτη αυτή το είχε υποσχεθεί, αυτοί που είναι οι πρώτοι, όπως λέει και το σύνθημα το παλιό των εθνικιστών, που κάνανε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη. Ξέρουμε ότι αυτοί που σήμερα κυβερνούν είναι κομμουνιστές, είναι προδότες, αλλά το ίδιο προδότες με αυτούς είναι και οι νεοδημοκράτες, που άνοιξαν τις πύλες της πατρίδας ούτως ώστε να κυριαρχεί η αριστερά σήμερα.

Η Χρυσή Αυγή δίνει έναν υπέροχο αγώνα και μέσα απ’ τις εκατοντάδες που είναι εδώ σήμερα, αύριο τις χιλιάδες, μεθαύριο τα εκατομμύρια, θα αγωνιστούμε για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, με κορυφαίο σύνθημα «Λαός, Στρατός, Εθνικισμός»! Υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες που είστε εδώ, ας μάθουν οι βάρβαροι, οι προδότες που μας κυβερνούν και οι γενίτσαροί τους ότι σ’ αυτήν την χώρα υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται και δεν δίνουν γη και ύδωρ.

Αγώνας μέχρι τέλους, μέχρι την τελική νίκη, για να γίνει η Ελλάδα και πάλι ελληνική. Ζήτω οι Έλληνες πατριώτες! Όχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος! Ζήτω σε όλους εσάς που υψώνετε ψηλά τις Σημαίες σε μια χώρα προσκυνημένη. Ας γνωρίζει η ξενόδουλη εξουσία ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που δεν προσκύνησαν. Και θα είναι αυτοί, οι απροσκύνητοι Πατριώτες και Εθνικιστές, οι τελικοί νικητές».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uparchoun-akoma-ellhnes-pou-den-proskunhsan-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz5RGCGJqfX

Exit mobile version