Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολυεθνική συμπλοκή στην Θεσσαλονίκη με μαχαιρώματα και τραυματίες! Είναι και αυτά κακοήθειες της Χρυσής Αυγής, Πάνο Καμμένε;

Ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα, Πάνος Καμμένος κατά την συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην ΔΕΘ δήλωσε ευθαρσώς πως δεν υπάρχουν «μετανάστες» στην Θεσσαλονίκη που εγκληματούν και ότι όλα αυτά κινδυνολογίες και κακοήθειες της Χρυσής Αυγής!

Μάλιστα την ίδια στιγμή που ο Πάνος Καμμένος έκανε τις παραπάνω δηλώσεις, στο Καπάνι, την παραδοσιακή αγορά της Θεσσαλονίκης, ομάδες πακιστανών συμπλέκονταν για τον έλεγχο του παρεμπορίου τσιγάρων.

Δυστυχώς αυτά τα επεισόδια έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα για τους Θεσσαλονικείς. Την Παρασκευή το βράδυ σημειώθηκε ακόμη μία πολυεθνική συμπλοκή με μαχαίρια και άλλα φονικά αντικείμενα.

Ομάδα πακιστανών επιτέθηκε σε αλγερινούς και μαροκινούς, στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε σοβαρά στον λαιμό μαροκινός, ο οποίος δέχτηκε μαχαιριά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Βέβαια ο Πάνος Καμμένος μπορεί έφυγε από την Θεσσαλονίκη όμως οι λαθρομετανάστες που μάζεψε στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας την οποία πρόδωσε, συνεχίζουν να συμπλέκονται και να λυμαίνονται το κέντρο της πόλης.

Και φυσικά όλα αυτά δεν είναι κακοήθειες της Χρυσής Αυγής αλλά η σκληρή πραγματικότητα που ζουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-aimathrh-sumplokh-allodapwn-sto-kentro-ths-thessalonikhs#ixzz5RGtdpzPQ

Exit mobile version