Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Τελειωμένη υπόθεση» για τον Μητσοτάκη η Μακεδονία μας: «Η ιστορία του ΝΑΤΟ έχει τελειώσει»

«Τελειωμένη υπόθεση» για τον Μητσοτάκη η Μακεδονία μας: «Η ιστορία του ΝΑΤΟ έχει τελειώσει»

Προκαλεί πραγματικό όνειδος ο απαθής τρόπος με τον οποίο εξετάζει τα εθνικά θέματα η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία συνεχώς δίνει τα διαπιστευτήρια στους διεθνείς αφέντες για το ότι θα συνεχίσει την προδοτική πολιτική των Τσιπροκαμμένων, τους οποίους θα διαδεχτεί.

Πέρα από το γεγονός ότι στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ ο Μητσοτάκης πολλάκις εμμέσως τόνισε ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών και δεν είπε ούτε λέξη για το μείζον θέμα της ονοματοδοσίας του κρατιδίου των Σκοπίων, υπήρξε και άλλη μία πρόταση του Μητσοτάκη, με την οποία έκανε σαφή την συνέχιση της ηττοπαθούς πολιτικής και της υποχωρητικότητας στα εθνικά θέματα.

Συγκεκριμένα, ο Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να απαντήσει για τους λόγους που θα σεβαστεί αυτή την προδοτική συμφωνία είπε ότι «η συμφωνία παράγει αποτελέσματα με την υπογραφή της. Η ιστορία του ΝΑΤΟ έχει τελειώσει», παραπέμποντας ουσιαστικά στις δηλώσεις του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, ο οποίος προ ημερών είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα δεσμεύεται από την υπογραφή του Τσίπρα και του Καμμένου και δεν θα έχει δικαίωμα να μην κυρώσει την συμφωνία αν αυτή περάσει από τα Σκόπια.

Κοινώς, ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι δεν μπορεί να δράσει ως κυβέρνηση ενάντια στις εντολές του ΝΑΤΟ και συνεπώς όχι μόνο θα σεβαστεί την προδοσία Τσίπρα – Καμμένου, αλλά και θα την συνεχίσει.

Δεν μπορούμε, βεβαίως, να ξεχάσουμε ότι προ κάποιων μηνών, σε μια άλλη συγκυρία, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ είχε αρνηθεί στην Ελλάδα το δικαίωμα της υπεράσπισης των συνόρων της. Τότε, για να θυμόμαστε, είχε δηλώσει ότι καλώς η Τουρκία κατέρριψε το ρωσικό μαχητικό γιατί είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο, όμως σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η Ελλάδα θα είχε ανάλογο δικαίωμα ήταν σαφής πως κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβεί.

Αυτή είναι η αντίληψη της Νέας Δημοκρατίας περί εθνικών θεμάτων και περί εθνικής κυριαρχίας: Ό,τι πει το ΝΑΤΟ. Αντίστοιχα στην οικονομία: ό,τι πει το ΔΝΤ και στην λαθρομετανάστευση ό,τι πει ο Soros. Μόνη ελπίδα της Ελλάδος για ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/teleiwmenh-upothesh-gia-ton-mhtsotakh-h-makedonia-mas-h-istoria-tou-nato-ec#ixzz5RIckVQIk

Exit mobile version