Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ελλάδα πάσχει από παιδεία. Στα σχολεία πλέον το μόνο που μαθαίνουν στα παιδιά είναι να λατρεύουν τον εαυτό τους, να γίνονται εγωιστές και να μην “καταπιέζονται”. Φτιάχνουν ορδές απείθαρχων εγωιστών που το μόνο που τους νοιάζει είναι μόνο ο εαυτός τους. Αν αυτό το συνδυάσουμε με τους λαθρομετανάστες που φοιτούν (ή απόγονους αυτών που αντισυνταγματικά έχουν πάρει Ελληνική ιθαγένεια) βγαίνει ένα εκρηκτικό μείγμα ζουγκλοποιημένης κοινωνίας. Μόνη δικλείδα ασφαλείας η οικογένεια και ειδικότερα η ουσιαστική επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους. Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα τα Ελληνόπουλα και οι Έλληνες γονείς να μην αφήσουν τα παιδιά τους στο έλεος της ανθελληνικής και αντικοινωνικής παιδείας. Το μέλλον της Ελλάδος είναι τα παιδιά Της!

Μ.Ι.

«Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν προσκύνησαν»! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Έχουν σκυλιάσει όλα τα κόμματα με την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία προβλέπεται ότι θα είναι άνευ προηγουμένου το βράδυ των εκλογών και θα κλάψουν πολλές κακομαθημένες “δημοκρατικές” μανούλες. Η μοναδική γραμμή άμυνας για τον Έλληνα που αγαπάει την πατρίδα αυτή την στιγμή είναι η Χρυσή Αυγή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Προσπαθούν να φτιάξουνε με επαναχρησιμοποιημένα πολιτικά υλικά ένα ανάχωμα αλλά δεν τους βγαίνει. Λογικό, δεν μπορείς να χτίσεις κάστρο με μπάζα. Χαιρετίζω λοιπόν όλους εσάς που με πείσμα και πίστη είστε στην θέση σας και πολεμάτε μαζί με τον Αρχηγό μας τους ανθέλληνες προδότες. Η Νίκη θα είναι δική μας! Ζήτω ο Αρχηγός μας!

Δημήτριος Λ.

Σε δεινή θέση ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ για το Σκοπιανό: Επανέλαβε ότι θα σεβαστεί την προδοσία αν επικυρωθεί από την Βουλή!

Ο Μητσοτάκης εχθές τα είπε πολύ ωραία. Θα, θα και θα όπως οι προηγούμενοι. Μίλησε και για τα θαλασσοδάνεια και ότι θα πατάξει τους στρατηγικούς δανειολήπτες που δεν πληρώνουν. Ο Κούλης δεν γνωρίζει ότι η ΝΔ έχει πάρει 200 εκατομμύρια δανεικά και αγύριστα και έχει καταδικαστική απόφαση από τις τράπεζες για κατάσχεση; Ας καθαρίσει πρώτα τον οχετό του χρεοκοπημένου αποκόμματός του, ας στείλει τα στελέχη του, που καταχράστηκαν όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά, στην δικαιοσύνη και μετά να έρθει να μας κάνει μάθημα πώς θα εξυγιάνει αυτό το αρρωστημένο κομματικό κράτος. Καλή η “ΔΕΘ” αλλά να μην υποτιμούμε και τους πολίτες, δεν είναι όλοι αμοιβάδες. Χρυσά Αυγή δαγκωτό στις επόμενες για να χάσουν τον ύπνο τους οι κάθε λογής “κούληδες”.

Ν.Τ.

Δήμευση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού μέσω υπερφορολόγησης στις κληρονομιές ακινήτων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-17-septembriou-2018#ixzz5RKBGPxG4

Exit mobile version