Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτικάντικα παιχνίδια Καμμένου με την Μακεδονία μας: Πάλι «ρίχνει» την κυβέρνηση – Άνοιγμα στον Μητσοτάκη να τον… ξαναμαζέψει!

Έχει καταντήσει κουραστικό, πλέον, ο Καμμένος κάθε μέρα να «ρίχνει» την κυβέρνηση και κάθε πρωί να πηγαίνει στο υπουργείο του, κάποιες φορές με το ελικόπτερο.

Από την απελπισία του, που βλέπει τις δημοσκοπήσεις να τον δείχνουν κάτω από το 1%, ο Καμμένος κάθε λίγο και λιγάκι θυμάται να απειλήσει ότι θα «ρίξει» την κυβέρνηση για το Σκοπιανό, ξεχνώντας πως ήδη έχουν δημιουργηθεί τελεσμένα που έχει σημειώσει ο Μητσοτάκης ότι θα σεβαστεί, ξεχνώντας ότι με την δική του υπογραφή έχει ήδη δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας.

Πέρα, όμως, από τον αισχρό πολιτικαντισμό του Καμμένου έχουμε και το άνοιγμα προς την Νέα Δημοκρατία, μπας και τον ξαναπάρουν μετά το ναυάγιο, το οποίο έγινε με την εξής φράση:

«να φέρει στην παράταξη πίσω ανθρώπους οι οποίοι υπηρέτησαν σε κυβερνήσεις της ΝΔ με σοβαρότητα, να κοιτάξει να συμφιλιωθεί με τα άλλα κόμματα που αυτή την στιγμή κυβερνούν και να γίνουμε μια κυβέρνηση η οποία θα βγαίνει προς τα έξω και θα στηρίζει το εθνικό συμφέρον και όταν θα τα ξεπεράσουμε όλα αυτά ξανατσακωνόμαστε. Δεν θα γυρίσουμε τον ελληνικό λαό σε αυτά που λέει ο Βορίδης, στον εμφύλιο πόλεμο. Να χωρίζουμε πάλι σε κομμουνιστές και εθνικόφρονες την πατρίδα μας και να σφαχτούμε μεταξύ μας. Έρχονται επενδύσεις, να καλέσει τους επενδυτές στην χώρα μας να επενδύσουν. Αυτά είναι που θα έπρεπε να λέει και τότε «ναι» θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του».

Είναι σαφές ότι ο Καμμένος βρίσκεται προ του πολιτικού του τέλους και προσπαθεί να βρει διέξοδο από αυτό. Από την μία προσπαθεί να συσπειρώσει τους ελάχιστους εναπομείναντες ψηφοφόρους του υπό το όνειρο θερινής νυκτός ότι «θα ρίξει την κυβέρνηση για την Μακεδονία» και από την άλλη προσπαθεί να ξανατρυπώσει μέσα στη Νέα Δημοκρατία.

Το πεπρωμένο, όμως, φυγείν αδύνατον και ο Καμμένος θα μείνει στην ιστορία ως ένας πολιτικάντης, ο οποίος προανήγγειλε το πολιτικό του τέλος περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλον, όπως π.χ. όταν έλεγε ότι «θα φύγει από την πολιτική αν έρθει μνημόνιο» και άλλες πολλές συναφείς κωλοτούμπες του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikantika-paichnidia-kammenou-me-thn-makedonia-mas-pali-richnei-thn-kub#ixzz5RN7jjxOz

Exit mobile version