Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Κύριοι, με έκπληξη είδα ότι χθες το βράδυ μια χούφτα αληταράδες επιτέθηκαν στην πρεσβεία του Ιράν και ο ένοπλος αστυνομικός με περιβολή καφενείου εκτέλεσε εντολή των παρακρατικών. Για ποίο λόγο πληρώνουμε τους φόρους μας; Για να εκτελούν οι δημόσιοι λειτουργοί εντολές συμμοριτών; Υπάρχει κράτος τελικά ή όχι; Ισχύουν οι νόμοι για όλους ή είναι αλά καρτ και όπως βολεύει την εκάστοτε κυβέρνηση; Αυτός ο “αστυνομικός” αύριο μεθαύριο θα μας προστατέψει από κάποιον ληστή ή τρομοκράτη; Γίνονται αυτά και χειρότερα στην ζούγκλα που ζούμε και οι άθλιοι πολιτικάντηδες μαζί με τα σκυλιά τους μας έχουν κηρύξει τον  πόλεμο γιατί στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή. Χρυσή Αυγή μέχρι η ισονομία να επιστρέψει στην Ελληνική κοινωνία και ο κάθε κακομοίρης να πάει σπίτι του.

Ε.Α.

Πολιτικάντικα παιχνίδια Καμμένου με την Μακεδονία μας: Πάλι «ρίχνει» την κυβέρνηση – Άνοιγμα στον Μητσοτάκη να τον… ξαναμαζέψει!

Έρχεται ο φετινός χειμώνας και θα μας φάει ξανά η μούχλα από το κρύο. Άλλος ένας χειμώνας με το πετρέλαιο θέρμανσης να αποτελεί είδος πολυτελείας και να υπερφορολογείται από τους κλέφτες που μας κυβερνούν. Είδος πολυτελείας όλα τα καύσιμα, το ηλεκτρικό ρεύμα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ζεσταθεί μια οικογένεια τον χειμώνα. Είναι τραγικό να μας μιλούν αυτοί οι απατεώνες για “ρατσισμό” και να μας κάνουν μαθήματα “δημοκρατίας” την ίδια ώρα που μας αφήνουν μέσα στο κρύο μέσα στα σπίτια μας και οι λαθρομετανάστες να τα έχουν όλα δωρεάν. Αυτό είναι ο πραγματικός ρατσισμός. Πολίτες Β’ κατηγορίας οι Έλληνες και το μόνο κόμμα που μας στηρίζει πραγματικά είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Ελλάδα και οι Έλληνες, κάτω ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Μαρία Ξ.

«Λεφτά υπάρχουν»: Πρόγραμμα 50 εκατ. ευρώ για την υγειονομική περίθαλψη των λαθρομεταναστών προωθούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αγαπημένα μου παιδιά συνεχίστε έτσι και στο τέλος θα ελευθερώσετε την Ελλάδα από τους πουλημένους προδότες που μας έχουν πιει το αίμα τόσες δεκαετίες. Η φυσική ροή των πραγμάτων έτσι δείχνει και αυτό δεν είναι αναστρέψιμο. Όση λάσπη κι αν σας ρίξουν οι υπάλληλοι των τραπεζιτών και τον παγκόσμιων τοκογλύφων, όση τρομοκρατία και αν κάνουν τόσο θα σας πεισμώνουν και θα παίρνετε δύναμη. Κανένας σχεδιασμός δεν μπορεί να ανατρέψει αυτό που έρχεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η εποχή της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού είναι προ των πυλών. Ελευθερία ή θάνατος!

Κ.Κ.

Πιο παρακρατικοί δεν γίνεται: Ο ένοπλος φρουρός της πρεσβείας του Ιράν είχε εντολή να τους υπακούει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-18-septembriou-2018#ixzz5RQZP3lEq

Exit mobile version