Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΚΟ του Soros προς «συνταγματικό τόξο» και δημοσιογράφους: Ενωθείτε σε κοινή γραμμή εναντίον της Χρυσής Αυγής

ΜΚΟ του Soros προς «συνταγματικό τόξο» και δημοσιογράφους: Ενωθείτε σε κοινή γραμμή εναντίον της Χρυσής Αυγής

Ανακοίνωση περί της αντιμετωπίσεως της δίκης της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ και τα κόμματα εξέδωσε η ΜΚΟ του Soros, Golden Dawn Watch, όπου «τράβηξε το αυτί» στα κόμματα και τα ΜΜΕ επειδή δεν ακολουθούν επακριβώς την γραμμή που δίνει το μεγάλο αφεντικό.

Όπως έχουμε πει στο παρελθόν, η συγκεκριμένη ΜΚΟ, η οποία δημιουργήθηκε «από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το Παρατηρητήριο για τον Φασιστικό και Ρατσιστικό λόγο στα ΜΜΕ που λειτουργεί υπό το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, ενώ παράλληλα την στηρίζουν και μία σειρά από φορείς». Όλη αυτή η περιγραφή «μακρινάρι» είναι φερετζές για την χρηματοδότηση από το Open Society Foundation Europe του γνωστού πλουτοκράτη George Soros.

Με την ανακοίνωσή τους, οι χρηματοδοτούμενοι από τον Soros τονίζουν προς τα κόμματα και τους δημοσιογράφους πως «η δίκη της Χρυσής Αυγής και το κοινωνικό βάρος που φέρει, δεν προσφέρονται για προεκλογικούς διαξιφισμούς», υπονοώντας ότι το μεγάλο αφεντικό θα ήθελε μία κοινή γραμμή ψεύδους, όπως αυτή της εφημερίδας των συντακτών, η οποία διακριτικά λογοκρίνει οτιδήποτε δεν συμφέρει την πολιτική αγωγή και αντίστοιχα πολλάκις διαστρεβλώνει τα γεγονότα της δίκης προκειμένου να εξυπηρετήσει πολιτικούς σκοπούς.

Δεν πάει καλά η δίκη για τους ταγούς και τους ουραγούς της σκευωρίας και η… κακή απόδοση φέρνει γκρίνια στο στρατόπεδό της. Κατανοούμε απολύτως την απελπισία τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mko-tou-soros-pros-suntagmatiko-tojo-kai-dhmosiografous-enwtheite-se-koinh#ixzz5RSGxvn4J

Exit mobile version