Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτής Καμμένου, Παπαχριστόπουλος: Εγώ θα ψηφίσω την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!

Βουλευτής Καμμένου, Παπαχριστόπουλος: Εγώ θα ψηφίσω την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!

Δεν πρόλαβε ο κακομοίρης ο Καμμένος να πει ότι «θα ρίξει την κυβέρνηση» στην απόπειρά του να κοροϊδέψει κανένα πατριώτη για να τον ψηφίσει και να σου τα προβλήματα, οι διαφοροποιήσεις και τα αντάρτικα, δείγμα ότι δεν μπορεί να ελέγξει ούτε καν το δείγμα κοινοβουλευτικής ομάδας που του έχει απομείνει.

Ο λόγος αυτή τη φορά για τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι «η διαφοροποίησή μου για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών είναι εμφανής, δεν έχω κρυφτεί. Το έχω πει σε όλους τους τόνους και με τον πιο επίσημο τρόπο στην κοινοβουλευτική μου ομάδα, ότι είναι ένα θέμα, που πρέπει να λυθεί, κι αυτό είναι καλό για τη χώρα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Να σας πω πάντως, ότι εγώ τον Πάνο Καμμένο τον σέβομαι, έχει συγκρουστεί μετωπικά με τη διαπλοκή και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία και η FYROM και η Σερβία. Πιστεύω ότι είναι μία επιλογή ανάπτυξης. Όσοι διαβάσουν με προσοχή τη συμφωνία, μπορεί να αλλάξουν γνώμη, ίσως όχι όλοι…»

Λίγοι βουλευτές του έχουν μείνει του Καμμένου, ακόμα λιγότεροι «μη υπουργοποιημένοι» και δεν μπορεί να τους ελέγξει σε καμία των περιπτώσεων. Ακόμα και στο ζήτημα της Μακεδονίας, που είναι κρίσιμο για την πολιτική επιβίωση του Καμμένου, βασικά είναι το τελευταίο του στοίχημα για να αποδείξει ότι μπορεί να κοροϊδέψει αρκετούς αφελείς, υπάρχουν βουλευτές του που τον υποσκάπτουν, σαφές δείγμα ότι συντόμως ο Καμμένος θα βρίσκεται στα απόβλητα της ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouleuths-kammenou-papachristopoulos-egw-tha-pshfisw-thn-sumfwnia-twn-presp#ixzz5RSjrPXGF

Exit mobile version