Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ωμή παρέμβαση Τσίπρα στην Δικαιοσύνη

Ωμή παρέμβαση Τσίπρα στην Δικαιοσύνη

Δείχνοντας πλήρη περιφρόνηση στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης ο πρωθυπουργός της συμφωνίας των Πρεσπών προέβη σε μια ωμή παρέμβαση για μια υπόθεση η οποία ακόμα εκδικάζεται, μη σεβόμενος το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου και δείχνοντας το στυγνό αντιδημοκρατικό πρόσωπο της αριστεράς.

Με αφορμή την επέτειο από το έγκλημα στο Κερατσίνι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως έναυσμα για το στήσιμο της σκευωρίας και της πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής σημειώνει σε προσωπική ανακοίνωσή του:

Η 18η Σεπτεμβρίου είναι μια μέρα οδύνης για κάθε δημοκράτη, μια μαύρη σελίδα στην σύγχρονη ιστορία του τόπου μας. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική συμμορία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής μας υπενθύμισε, με το πιο τραγικό τρόπο, που οδηγούν οι ιδεολογίες του μίσους και γιατί η Ιστορία τις καταδίκασε οριστικά και αμετάκλητα…“.

Προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει ότι με σταλινικές μεθόδους θα καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή σε μια ακροαματική διαδικασία, η οποία ακόμα εξελίσσεται και καθημερινά αποδεικνύει το σαθρό κατηγορητήριο και την αθωότητα του Εθνικιστικού Κινήματος. Επιτέλους ας αντιληφθεί ότι δεν είναι ο Κνίτης καταληψίας μαθητικού 15μελούς, αλλά ο πρωθυπουργός της Χώρας και έχει καθήκον να σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Να τον ενημερώσουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη με συνεχιζόμενες ανοδικές τάσεις πολιτική δύναμη στην Χώρα και παρά τις διώξεις, τους αποκλεισμούς και τις δολοφονίες θα ανέβει ακόμη ψηλότερα με την στήριξη και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων που διεκδικούν την Πατρίδα τους πίσω.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katalush-thesmwn-kai-parembash-sthn-dikaiosunh-apo-tsipra-akoma-na-katadika#ixzz5RTiEbXQ8

Exit mobile version