Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βλάκας ή ψεύτης;

Βλάκας ή ψεύτης;

Σε μια μνημειώδη δήλωση θράσους, βλακείας και ψεύδους προχώρησε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ αναφορικά με την επέτειο του εγκλήματος στο Κερατσίνι και την εξελισσόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου σημείωσε:

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεργάστηκαν με τη Χρυσή Αυγή για να ρίξουν την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εργαλειοποιώντας την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ αποπειράθηκαν μαζί της να επιβάλουν και την απλή αναλογική. Ως εκ τούτου, γεννά εύλογες υποψίες η αναιτιολόγητη καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ακόμη δεν έχει αποδοθεί Δικαιοσύνη. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλουν σήμερα κιόλας να εξηγήσουν στους πολίτες τα αίτια αυτής της πρωτοφανούς καθυστέρησης σε μια δίκη που θα είχε πια ολοκληρωθεί σε κάθε ευνομούμενο κράτος».

Προφανώς ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ξέχασε, δεν ξέρει ή σκοπίμως ψεύδεται αφού:

1ον: Η Δίκη της Χρυσής Αυγής στήθηκε κατόπιν σκευωρίας από την συμμορία Σαμαρά με παρεμβάσεις και τηλεφωνήματα από υπουργούς της ΝΔ. Σκοπίμως δημιουργήθηκε ένα ογκωδέστατο κατηγορητήριο – τέρας, η δικογραφία του οποίου ξεπερνά τα 2 terra! Η δίκη καθυστέρησε με ευθύνη της ΝΔ, αφού από την μια όλοι βιάζονταν και οι παράνομες συλλήψεις των Βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής έγιναν τέλη Σεπτεμβρίου του 2013, η δίκη ξεκίνησε μετά τον Ιανουάριο του 2015, όταν η ΝΔ δεν ήταν πια κυβέρνηση. Μιλούν για καθυστέρηση, αυτοί που άργησαν 16 ολόκληρους μήνες να ξεκινήσουν την δίκη.

2ον: Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο ίδιος ο υποψήφιος της ΝΔ, Σταύρος Δήμας είχε δηλώσει πως δεν θέλει να εκελγεί και δεν δέχεται τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Δεκέμβριο του 2014 είχε δηλώσει: «Εγώ αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή. Δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής, μέσα από την προεδρική εκλογή. Θα πω “παρών” και δεν θα το κάνω μόνο εγώ, εκτιμώ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ντόρα Μπακογιάννη, υποστήριξε πως αν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώσουν πως η Χρυσή Αυγή προτίθεται να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε «πολλοί» νεοδημοκράτες βουλευτές θα ψηφίσουν «παρών» στην τρίτη και κρίσιμη ψηφοφορία. «Η ΝΔ δεν μπορεί να επιτρέψει ένα τέτοιο φαινόμενο» τόνισε χαρακτηριστικά η  Μπακογιάννη.

Και στην τελική στην ΝΔ είχαν την απαίτηση και το θράσος να ψηφίσουμε για ΠτΔ τον υποψήφιό τους, από την στιγμή που ήταν οι υπεύθυνοι της σκευωρίας και της παράνομης φυλάκισης του Αρχηγού και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής;

3ον: Οι δυο βουλευτές που είχαν αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή και ήταν εκτός φυλακής ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα. Τυχαίο;….

Τέλος, απαντώντας στο αποκορύφωμα της βλακείας ή μάλλον καλύτερα του συνειδητού ψεύδους του Ν. Παναγιωτόπουλου, τον ενημερώνουμε πως στην ψηφοφορία για την απλή αναλογική η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ μετείχε. Πώς, λοιπόν, αποπειράθηκε από κοινού με τον Σύριζα να περάσει την αλλαγή του εκλογικού νόμου; 

Αντίθετα η ΝΔ από κοινού με τον Σύριζα ψήφισε για το τζαμί, το εθνοκτόνο Μνημόνιο και πολλά άλλα αντεθνικά νομοθετήματα. Βεβαίως, δεν ξεχνάμε ακόμη ότι χέρι – χέρι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν ψηφίσει όλες τις άρσεις ασυλίας για τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/blakas-h-pseuths#ixzz5RTivkAvc

Exit mobile version