Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπέρ της εκλογής μουφτήδων η ΝΔ διά στόματος Άδωνι Γεωργιάδη: Πανηγυρίζουν οι φυλλάδες των τουρκοφρόνων!

Υπέρ της εκλογής μουφτήδων η ΝΔ διά στόματος Άδωνι Γεωργιάδη: Πανηγυρίζουν οι φυλλάδες των τουρκοφρόνων!

Τις προάλλες, ευρισκόμενος στην Θράκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο θέμα της εκλογής ή επιλογής των μουφτήδων και στάθηκε στο πλευρό του τουρκικού προξενείου, των τουρκοφρόνων της περιοχής και άλλων ανθελληνικών κύκλων, υιοθετώντας θέση υπέρ της εκλογής των μουφτήδων.

Αυτή την θέση της Νέας Δημοκρατίας, όπως εκφράστηκε διά του αντιπροέδρου της, την πήραν οι τουρκόφρονες και πανηγυρίζουν. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Birlik, το οποίο βρήκαμε στο tourkikanea.gr και σας παρουσιάζουμε:

«ΝΔ: Η θέση μας είναι εκλογή μουφτή με τρόπο που θα είναι απολύτως στη διακριτική ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης ευρισκόμενος στην Ξάνθη  αναφέρθηκε και σε εκλογή μουφτή. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την Πέμπτη στην Ξάνθη, απάντησε σε ερωτήσεις. Εκεί ρωτήθηκε και σχετικά με την εκλογή μουφτή.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις εξελίξεις σχετικά με τους μουφτήδες και τις μουφτείες στην Δυτική Θράκη, εξέφρασε τις σκέψεις της Νέας Δημοκρατίας και είπε πως “Η θέση μας είναι εκλογή μουφτή με τρόπο που θα είναι απολύτως στη διακριτική ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας και κανενός άλλου”.

Επικίνδυνη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την εκλογή των μουφτήδων στην Θράκη: Δεν καταψήφισε την τροπολογία η ψοφοδεξιά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uper-ths-ekloghs-moufthdwn-h-nd-dia-stomatos-adwni-gewrgiadh-panhgurizoun-o#ixzz5RU0JXi9Z

Exit mobile version