Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα γελοιοποίηση του φιλάργυρου Καβαδέλλα: Φίμωση από το παρακράτος! Μου ζήτησαν να πληρώσω εισιτήριο στην ΔΕΘ…

Νέα γελοιοποίηση του φιλάργυρου Καβαδέλλα: Φίμωση από το παρακράτος! Μου ζήτησαν να πληρώσω εισιτήριο στην ΔΕΘ...

Σε πανάξιο συνεχιστή της γελοιότητας, που πρώτος παρήγαγε ο αρχηγός του Βασίλης Λεβέντης, φαίνεται ότι εξελίσσεται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας, αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία της ρήσης «πολλές φορές η δικαιολόγηση ενός λάθους καταντά χειρότερη και από το ίδιο το λάθος».

Ο Καβαδέλλας προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την πολύ αρνητική εντύπωση που προκάλεσε τόσο η άρνησή του να πληρώσει εισιτήριο εισόδου στην ΔΕΘ όσο, πολύ περισσότερο, η φαιδρού περιεχομένου επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ποια δικαιολογία, λοιπόν, επικαλέστηκε τώρα ο λεγάμενος; «Ήθελα να καταγγείλω μέσα από την ΔΕΘ το ξεπούλημα της Μακεδονίας γι’ αυτό δεν με άφησαν να μπω»(!), είπε χαρακτηριστικά σε παρέμβασή του στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής…

Συνεχίζοντας απτόητος ο Καβαδέλλας δήλωσε ότι «αυτό είναι το παρακράτος», ζητώντας ταυτόχρονα την παραίτηση της διοίκησης της ΔΕΘ!

Και γιατί, ρε «μεγάλε», δεν έδινες τα 7 ευρώ του εισιτηρίου, ώστε να τους κάνεις «ρόμπα» με την καταγγελία σου;

Αφού κανείς από το κόμμα του φραπεδολόγου Λεβέντη δεν τον σταμάτησε από την ολοκλήρωση της γελοιοποίησής του, τότε οι ηθικές και πολιτικές συνέπειες του εξευτελισμού θα γίνουν πολύ πιο έντονες τόσο γι’ αυτόν όσο και για το μόρφωμα στο οποίο συμμετέχει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-geloiopoihsh-tou-bouleuth-tou-lebenth.-hthelan-na-me-fimwsoun-oi-parakr#ixzz5RWYlsx3M

Exit mobile version