Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΡΤ, η ΝΔ και η «προληπτική λογοκρισία» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η ΕΡΤ, η ΝΔ και η «προληπτική λογοκρισία» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Την γνωστή ρήση «δύο γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα» μας θυμίζει η διαμάχη της ΝΔ με την ΕΡΤ με αφορμή μια φαιδρή τοποθέτηση δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης σε σχέση με το υποτιθέμενο ιδεολογικό προφίλ του νυν επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα το επαναλάβουμε για τελευταία φορά: τη δημόσια τηλεόραση την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες».

Όντως, έτσι είναι, και ανάμεσα σ’ αυτούς που πληρώνουν από το υστέρημά τους είναι και οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι όμως όχι μόνο στερούνται πλήρως του αναφαίρετου δικαιώματός τους να παρακολουθούν εκπροσώπους του κόμματος που επέλεξαν στην κρατική συχνότητα της ΕΡΤ, αλλά πολύ χειρότερα βλέπουν κάτι αναιδείς τύπους σαν τον Καψώχα, την Ακριβοπούλου, τον Αρβανίτη και άλλους να βρίζουν χυδαία ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πάντοτε ερήμην της και χωρίς το παραμικρό δικαίωμα απάντησης.

Από την άλλη μεριά η ΕΡΤ, σε δική της ανακοίνωση, αναφέρει, ανάμεσα σ’ άλλα, ότι «Η ΕΡΤ δεν μπορεί ούτε επιτρέπεται να προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των δημοσιογράφων της». Πράγματι, έχουν απόλυτο δίκιο εκεί στην ΕΡΤ.

Η μόνη «προληπτική λογοκρισία» που ασκείται από την ΕΡΤ είναι κατά της τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με τον πλέον κραυγαλέο και ανήθικο τρόπο. Σκεπτόμενοι, λοιπόν, αυτή την «κόντρα» ανάμεσα στην ΝΔ και στην ΕΡΤ, δεν είναι δυνατόν παρά να επιβεβαιωθεί η ισχύς του λαϊκού γνωμικού που αναφέραμε στην αρχή του κειμένου.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην ΕΡΤ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ert-h-nd-kai-h-prolhptikh-logokrisia-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz5RWZ96m1f

Exit mobile version