Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Στο συριζοκάναλο (ΕΡΤ) σήμερα το μεσημέρι μιλούσαν δυο κυριούληδες για το σκοπιανό και με απλά λόγια και ελεύθερη μετάφραση είπαν δύο πολύ σοβαρά πράγματα: α) Ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκη πιθανότατα θα συμφωνήσουν μεταξύ τους την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από την υπάρχουσα βουλή και μετά θα πάνε σε εκλογές και β) αν τυχόν η ανθελληνική συμφωνία «κολλήσει» από την Ελλάδα, αφού έχει επικυρωθεί από τα σκόπια με το δημοψήφισμα και την αλλαγή συντάγματος, η χώρα θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Δηλαδή δεν θα έχει πρόβλημα η χώρα όταν θα δώσει εθνική και πολιτιστική υπόσταση στους ρομαβούλγαρους και μετά από 5-10 χρόνια εγείρουν εδαφικές διεκδικήσεις; Ας το πάρουν χαμπάρι οι ανθέλληνες, η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική και έχουν χυθεί ποτάμια αίματος από τις οικογένειές μας για να μείνει έτσι. Κανένας συμβιβασμός! Ελλάς ή τέφρα!

Θ.Ι.

Βουλευτής Καμμένου, Παπαχριστόπουλος: Εγώ θα ψηφίσω την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!

Στην Αθήνα του 2018, μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, που η καταγεγραμμένη ιστορία της χρονολογείται από το 3.200 π.Χ. οι γηγενείς κάτοικοι απειλούνται πλέον με φυσική εξαφάνιση. Οι λαθρομετανάστες συρρέουν κατά χιλιάδες και το ανθελληνικό κράτος τους νομιμοποιεί με πλάγιους τρόπους προσδοκώντας στην ψήφο τους και τους ταΐζει/ποτίζει δωρεάν την ίδια ώρα που οι Έλληνες ψωμοζούν. Οι μη προνομιούχοι Έλληνες πολίτες πήραν χαμπάρι τους διεφθαρμένους πολιτικούς και αυτοί περνούν στην αντεπίθεση αντικαθιστώντας τους με τον πιο ύπουλο τρόπο. Ο μόνος τρόπος αντίστασης είναι να πούμε όχι στην υπογεννητικότητα με πράξεις και να στηρίξουμε την Χρυσή Αυγή. Σε αντίθετη περίπτωση η Αθήνα μετά από τρεις χιλιάδες και πλέον χρόνια ιστορίας θα εξαφανιστεί πολιτιστικά και βιολογικά από τους αλλόφυλους απρόσκλητους “επισκέπτες”.

Μ.Π.

ΜΚΟ του Soros προς «συνταγματικό τόξο» και δημοσιογράφους: Ενωθείτε σε κοινή γραμμή εναντίον της Χρυσής Αυγής

Σ’ όλη την ιστορία του κόσμου και σ’όλο τον κόσμο,πόσες δολοφονίες έχετε δει που: α) Γίνεται μπροστά σε εκατοντάδες μάρτυρες. β) Γίνεται μπροστά σε δεκάδες αστυνομικούς. γ) Γίνεται χωρίς κουκούλα. δ) Ο φονιάς μετά το φόνο, δεν έχει διάθεση να εξαφανιστεί, αλλά να κάτσει να κάνει τσιγάρο. ε) Ο φονιάς πριν πάει στην αντίθετη ιδεολογικά παράταξη (σύμφωνα με τη μαρτυρία φίλων θύματος) ήταν σε αυτήν του θύματος. ζ) Το φονικό έγινε την περίοδο που το κόμμα του φονιά, ήταν σε συνεχή άνοδο και είχε φτάσει το 21%. Και για όποιον δεν καταλαβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, μια ερώτηση: Γιατί δεν χαρακτηρίστηκαν κι άλλα κόμματα ως εγκληματικές οργανώσεις και δεν υπήρχαν ανάλογες δίκες και κινητοποιήσεις μετά από δολοφονίες, όπως του Τεμπονέρα, του Λαμπράκη (και σκεφτείτε τι θα γινόταν, εάν  μετά από κάθε έγκλημα, αναζητούταν τα πολιτικά φρονήματα του θύτη, όπως αυτοί κάνουν…).

Λεωνίδας Τ.

Αμερικανός υπουργός αμύνης στην γραμμή Τσιπροκαμμένων: Όποιος δεν στηρίζει την συμφωνία των Πρεσπών, έχει… εξαγοραστεί από τους Ρώσσους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-19-septembriou-2018#ixzz5RWac8pLc

Exit mobile version