Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιχειρούμενη εξόντωση της Ελλάδος

Η επιχειρούμενη εξόντωση της Ελλάδος

Ένας περίπου μήνας έχει περάσει από την… θριαμβευτική ανακοίνωση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την περιβόητη «έξοδο από τα Μνημόνια», στην πραγματικότητα όμως αυτό το οποίο υφίσταται είναι η πολιτική συγκάλυψη της επιχειρούμενης εξόντωσης του Ελληνικού Έθνους από τους διεθνείς τοκογλύφους και τα εγχώρια ανδρείκελά τους. Μπορεί οι πολιτικές δηλώσεις τόσο από την «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση όσο και από τους εκπροσώπους της ΕΕ να λένε ότι «η ελληνική κρίση έχει τελειώσει», αυτό όμως που πραγματικά εννοούν είναι ότι η Ελλάδα ως Έθνος-Κράτος «έχει τελειώσει», ότι είναι νεκρή και αποτελειωμένη. Ξεζουμίστηκε στον μέγιστο βαθμό που θα μπορούσε από εκείνους που την εκμεταλλεύτηκαν μέσω των Μνημονίων.

350.000 Έλληνες, κυρίως νέοι και επαγγελματίες, έχουν φύγει από την κατεχόμενη και ρημαγμένη Ελλάδα. Το ποσοστό γεννήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από το ποσοστό εκείνο το οποίο είναι απαραίτητο για την διατήρηση και την συνέχιση του Ελληνικού Λαού. Η ακραία λιτότητα που επιβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια στους Έλληνες από την ΕΕ, το ΔΝΤ και τους ελληνόφωνους κατά καιρούς συνεργάτες τους έχει οδηγήσει στην συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας κατά 25%. Μάλιστα, στην Ελλάδα οι διεθνείς τοκογλύφοι αποφάσισαν να μην αφήσουν κανενός είδους ελάφρυνση. Η ΕΚΤ, με επικεφαλής τον Ζαν Κλοντ Τρισέ, και το ΔΝΤ αποφάσισαν ότι η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει ολόκληρο το ποσό των τόκων και κεφαλαίου για τα κρατικά της ομόλογα που κατείχαν γερμανικές, ολλανδικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες. Πώς θα επιτυγχανόταν αυτό; Με τρόπο ο οποίος θα επιδείνωνε σημαντικά την κρίση, αφήνοντας την Ελλάδα σήμερα σε πολύ χειρότερη θέση απ’ αυτήν που βρισκόταν όταν πρωτοέμπαινε στα Μνημόνια. Στην αρχή της «κρίσης», το Ελληνικό «χρέος» ήταν 129% του Ελληνικού ακαθάριστους εγχώριου προϊόντος.

Σήμερα, το Ελληνικό «χρέος» είναι 180% του ΑΕΠ. Η Ελλάδα εξαναγκάστηκε να δανειστεί περισσότερα χρήματα για να καταβάλει τόκο στους πιστωτές της, ώστε να μην χρειαστεί «να χάσουν» έστω και ένα λεπτό του ευρώ. Ο επιπρόσθετος δανεισμός, ο οποίος ονομάστηκε «διάσωση» από τα συστημικά ΜΜΕ, δεν ήταν διάσωση της Ελλάδας. Στην πραγματικότητα, ήταν μια διάσωση των πιστωτών της Ελλάδας. Η τότε κυβέρνηση των ΗΠΑ (Μπαράκ Ομπάμα) ενθάρρυνε αυτού του είδους την διάσωση, επειδή οι αμερικανικές τράπεζες, αναμένοντας αυτή την διάσωση, είχαν πωλήσει συμβάσεις αντιστάθμισης πιστωτικού κινδύνου για το Ελληνικό «χρέος». Χωρίς την διάσωση, οι αμερικανικές τράπεζες θα είχαν χάσει το στοίχημά τους και θα πλήρωναν ασφάλιστρα προεπιλογής για τα Ελληνικά Ομόλογα. Επιπλέον, η Ελλάδα έπρεπε να πουλήσει (σε εξευτελιστικά επίπεδα τιμών) τα δημόσια περιουσιακά της στοιχεία σε ξένους και να αποδυναμώσει στο έπακρο το εγχώριο δίχτυ κοινωνικής ασφάλισης, μειώνοντας έτσι τις συντάξεις σε δραματικά επίπεδα και κάτω από τα εισοδήματα διατροφής, ενώ επίσης μείωσε ριζικά την ιατρική περίθαλψη, με πολλούς ανθρώπους να πεθαίνουν πριν να μπορέσουν να λάβουν θεραπεία. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η Κίνα αγόρασε τα λιμάνια της Ελλάδας και η Γερμανία με την σειρά της τα αεροδρόμια. Διάφορες γερμανικές και λοιπές ευρωπαϊκές οντότητες αγόρασαν τις Ελληνικές δημοτικές εταιρείες παροχής νερού. Οι κερδοσκόποι των ακινήτων αγόρασαν τα προστατευόμενα Ελληνικά νησιά για την ανάπτυξη ακινήτων. Αυτή η ξεκάθαρη λεηλασία της Ελληνικής δημόσιας περιουσίας δεν πήγε προς την κατεύθυνση της μείωσης του «χρέους» της Χώρας, αλλά –μαζί με νέα δάνεια- στην καταβολή των τόκων. Έτσι, λοιπόν, το «χρέος», μεγαλύτερο από ποτέ, παραμένει. Η οικονομική ανάπτυξη είναι μικρότερη από ποτέ, ενώ ο Ελληνικός Λαός (συνεχίζει να) σηκώνει στις πλάτες του το δυσβάστακτο βάρος αυτού του «χρέους».

Επομένως, η (θρασύτατη) δήλωση ότι «η ελληνική κρίση έχει τελειώσει», κρύβει στην ουσία της την έννοια του ότι δεν έχει απομείνει τίποτα πλέον για νέα υφαρπαγή από την Ελλάδα που να ενδιαφέρει τους τοκογλύφους των ξένων τραπεζών. Η Ελλάδα βυθίζεται ακόμη πιο πολύ στον βυθό του μνημονιακού βάλτου, καθώς όλα τα εισοδήματα που συνδέονται με λιμάνια, αεροδρόμια, δημοτικές επιχειρήσεις και ολόκληρη η υπόλοιπη δημόσια ακίνητη περιουσία, που ιδιωτικοποιήθηκε με εξαναγκασμό, ανήκουν τώρα στους ξένους κεφαλαιοκράτες, οι οποίοι φροντίζουν να απομακρύνουν τα κερδοφόρα χρήματα από την Χώρα, μειώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την ήδη λειψή Ελληνική οικονομία. Έτσι, λοιπόν, όχι μόνο καταληστεύθηκε το οικονομικό μέλλον του Ελληνικού Λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά χάθηκε και η Εθνική Κυριαρχία του, καθώς η Ελλάδα αποτελεί ένα κατεχόμενο από την ΕΕ και το ΔΝΤ Έθνος.

Τα πρόστυχα ψέματα περί «εξόδου από τα Μνημόνια» υποκινούνται από ισχυρές ομάδες οικονομικών συμφερόντων και τους πολιτικούς υποτακτικούς τους, που φροντίζουν μόνο για την εξυπηρέτηση των στενών συντηρητικών συμφερόντων τους. Οι Γνήσιες Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που έχουν δει το πρόβλημα στην ρίζα του και έχουν αντιληφθεί σε βάθος το πραγματικό αίτιό του, συκοφαντούνται και δαιμονοποιούνται ασύστολα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία παίζουν τον δικό τους βρώμικο ρόλο. Η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε αυτή την εκμαυλισμένη-επικοινωνιακή πολιτική είναι η άσκηση μιας πραγματικής Εθνικής και Κοινωνικής Πολιτικής, η οποία μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και τις προοπτικές εκείνες που είναι απαραίτητες προκειμένου να υπάρξει Ελληνική Επιβίωση σήμερα για να επιτευχθεί Εθνική Ανόρθωση αύριο. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-epicheiroumenh-ejontwsh-ths-ellados#ixzz5RWamYujJ

Exit mobile version