Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναρχοκομμουνιστές τραυμάτισαν στο Αγρίνιο 19χρονη με ναυτική φωτοβολίδα: Νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα του κρανίου

Μια 19χρονη κοπέλα, η οποία τραυματίστηκε στο πρόσωπο από φωτοβολίδα ευθείας βολής, αποτέλεσε το σοβαρότερο θύμα των παρακρατικών που παριστάνουν τους «αντιφασίστες».

Το τραγικό σκηνικό διεξήχθη στο Αγρίνιο κατά την διάρκεια «αντιφασιστικής» συγκέντρωσης και πορείας. Η νεαρή, η οποία απλώς καθόταν σε ένα παγκάκι στην πλατεία Δημοκρατίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, έχοντας χάσει αρκετό αίμα και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο (κακώσεις και κατάγματα) και θα υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Ο τραυματισμός της συνέβη ύστερα από τις συγκρούσεις των «αντιφασιστών» με τα ΜΑΤ, με την πλατεία στον σιδηροδρομικό σταθμό να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. Δεν θα κάνουμε την «πονηρή» ερώτηση τι θα συνέβαινε εάν η κοπέλα τραυματιζόταν μετά από μια συγκέντρωση Εθνικιστών και την μετέπειτα συμπλοκή τους με την Αστυνομία, καθώς η σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης θα λειτουργούσε εν μέσω άναρθρων κραυγών και «γαυγισμάτων».

Ρωτάμε, όμως, εάν κάποιος εισαγγελέας θα επιληφθεί του όλου θέματος και θα ασχοληθεί με αυτούς που διοργάνωσαν την συγκεκριμένη εκδήλωση. Ή μήπως και αυτή η υπόθεση θα πάει «άκλαυτη», ακριβώς επειδή οι «αντιφασίστες» αποτελούν τους «χρήσιμους ηλίθιους» και τα «μαντρόσκυλα» του συστήματος, ανεξαρτήτως του ποιο καθεστωτικό κόμμα βρίσκεται στην διακυβέρνηση της εξουσίας;

Κλείνουμε με την επισήμανση ότι οι (κακώς) χαρακτηριζόμενοι ως «αντιεξουσιαστές» μόνο τέτοιοι δεν είναι.  Δεν πρόκειται απλώς για λάθος έκφραση, αλλά για συνειδητή επιλογή όλων των συστημικών ΜΜΕ να αποδίδουν περίπου προμηθεϊκές ιδιότητες σε άτομα και «συλλογικότητες», οι οποίοι όχι μόνο δεν είναι αντιεξουσιαστές στο ελάχιστο, αλλά δρώντας είτε συνειδητά είτε απλώς ως «στόκοι» φροντίζουν να υπηρετούν όλα αυτά που η εκάστοτε αντεθνική και αντιλαϊκή εξουσία έχει ως πυλώνα της πολιτικής της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sobaros-traumatismos-19chronhs-sto-agrinio-kata-thn-diarkeia-antifasistikhs#ixzz5RXVkAUeF

Exit mobile version