Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πλήρη απελπισία το κλεφτοΠΑΣΟΚ: Κατεβάζει ως υποψήφιο στις ευρωεκλογές τον αδερφό του Τζέφρυ

Μια από τα ίδια για το ΚΙΝΑΛ ή ΔΗΣΥ ή οποιαδήποτε άλλη εκλογική μάσκα φορέσει το αιώνια ντροπιαστικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο ούτε θέλει ούτε μπορεί να απαλλαγεί από το αμαρτωλό παρελθόν του.

Ευρισκόμενο σε συνεχή καθίζηση και βλέποντας ότι το μόρφωμα του ΚΙΝΑΛ ναυάγησε πριν ακόμη συμμετάσχει σε εκλογές (ήδη το Ποτάμι «την κοπάνησε») προχωρεί σε κινήσεις απελπισίας, σύγχυσης και απόγνωσης ζητώντας «σωσίβιο» στο παπανδρεϊκό παρελθόν.

Μετά τον Τζέφρυ (ο οποίος «χαντάκωσε» το ΠΑΣΟΚ και το εξαφάνισε από τον πολιτικό χάρτη) φαίνεται ότι η Χαριλάου Τρικούπη κατεβάζει υποψήφιο στις ευρωεκλογές τον Νίκο Παπανδρέου, γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και αδερφό του Γιωργάκη. Πληροφορίες αναφέρουν πως η υποψηφιότητα «κλείδωσε» μετά το τετ α τετ που είχε με την Φώφη Γεννηματά.

Είναι ολοφάνερο ότι το κόμμα το οποίο έκλινε σε όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης μπορεί να προσπαθεί να καλύψει (ανεπιτυχώς) τις αμαρτίες του, φροντίζει όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τις κινήσεις του να δείχνει ότι είναι μόνιμα κολλημένο με το αμαρτωλό παρελθόν, όπως το νύχι με το κρέας.

Το μόνο που καταφέρνει με τέτοιου είδους παρωχημένες υποψηφιότητες είναι να δείχνει ότι δεν άλλαξε στο ελάχιστο και παραμένει το κόμμα το οποίο κατέστρεψε την Χώρα, είτε μόνο του είτε σε συνεργασία με την ΝΔ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-plhrh-apelpisia-to-kleftopasok.-katebazei-ws-upopshfio-stis-eurwekloges#ixzz5Rakvajyh

Exit mobile version