Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελλάδα των παιδιών και των νέων

Η Ελλάδα  των παιδιών και των νέων

Άρθρο της διευθύντριας της “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη “Εγέρθητι”

Γράφω αυτές τις γραμμές στην Μακεδονία μας, κατά την ολιγοήμερη παραμονή μου στην Θεσσαλονίκη που αγαπώ και με την οποία με συνδέουν μακρείς φιλικοί, αδελφικοί και συναγωνιστικοί δεσμοί. Στην Μακεδονία μας όπου για ακόμα μια φορά ανακάλυψα ότι χτυπά δυνατά η καρδιά της Ελλάδος, στην Μακεδονία που θα σώσει και πάλι το Έθνος από την απάθεια, την εγκατάλειψη και τον χαμό του.

Ανέβηκα στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσω εκ του σύνεγγυς την Συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, να εισπράξω η ίδια την αίσθηση των συναδέλφων και των ανθρώπων μας, των Ελλήνων που στηρίζουν, που αγωνίζονται, που ματώνουν ψυχή τε και σώματι σε αυτόν τον όμορφο αγώνα που οδηγεί -και θα οδηγήσει, είμαι βέβαιη γι΄αυτό- στην απελευθέρωση της Πατρίδος μας.Την επομένη την αφιέρωσα στο να επισκεφθώ την ΔΕΘ, για να δω η ίδια πού και κυρίως πώς προχωρεί ο κόσμος της ενεργούς παραγωγικής δράσεως.

Ρεπορτάζ από την Συνέντευξη του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας, τον οποίον απέκλεισαν από την Δημόσια τηλεόραση οι «δημοκράτες» της ΕΡΤ, θα διαβάσετε σε επόμενες σελίδες. Ρεπορτάζ από όσα μου κίνησαν το ενδιαφέρον στην 83η ΔΕΘ, στα επόμενα φύλλα.

Σε αυτό το φύλλο, σας καλώ να διαβάσετε τις σκέψεις του Νικολάου Μιχαλολιάκου τις οποίες μοιράστηκε αποκλειστικά με την ΕΜΠΡΟΣ. Όλες και όλοι, πρέπει ιδιαιτέρως να διαβάσουν τις θέσεις του για την Γυναίκα. Η εικόνα που προβάλλουν τα ΜΜΕ -κάποτε και οι ίδιοι οι Εθνικιστές και οι Εθνικίστριες, δαγκώνοντας το δόλωμα αντιπάλων και εχθρών-, καταρρίπτεται από τον ίδιο τον ηγέτη των Ελλήνων Εθνικιστών. Ένα κίνημα για την Πατρίδα και τον Λαό, χωρίς την ισότιμη και ενεργό συμμετοχή και των δύο φύλλων, θα ήταν κουτσό και ανίκανο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας στην οποίαν ζούμε, στο Τώρα, και όχι σε ένα φαντασιακό Πριν που εν πολλοίς οδήγησε στο ζοφερό Σήμερα.

Η Κοινωνία των Αρίστων που ευαγγελίζεται η Χρυσή Αυγή, δεν θα μπορούσε να μην τιμά την Ελληνίδα, πολύ περισσότερο να αποκλείει τις Γυναίκες από το Πρόγραμμα και το Εθνικό Σχέδιο για την Πατρίδα μας.

Θέλω ακόμη να σταθώ στις Νέες και στους Νέους Έλληνες. Σε αυτούς που διαδήλωσαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τις περασμένες μέρες για την Μακεδονία μας, και σε αυτούς τους οποίους συνάντησα λίγες μέρες μετά στα Περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως.

Για τα Ελληνόπουλα που διαδηλώνουν για την Μακεδονία μας:

-Το Έθνος μπορεί να ελπίζει πως όσο οι Νέοι και οι Νέες κατεβαίνουν στους δρόμους για τα εθνικά μας ζητήματα, και εξακολουθούν να αγωνίζονται δυναμικά, σταθερά και συγκροτημένα, θα νικήσουν. Το Έθνος και η Πατρίδα θα δικαιωθούν.

-Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους Γονείς, Παππούδες και Γιαγιάδες, που πήραν τα παιδιά και κατέβηκαν μαζί στους δρόμους για να προασπίσουν τα Εθνικά μας Δίκαια, τα δικά τους Δίκαια. Το Μέλλον είναι η κάθε στιγμή που από Μετά γίνεται Τώρα και ύστερα Πριν. Τους αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια, γιατί έτσι τα Παιδιά του Έθνους μας, θα χαλυβδωθούν στην Πίστη τους στον Θεό και στην Πατρίδα, έτσι θα αποκτήσουν εικόνες και βιώματα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ για την καταπίεση του ψευτοδημοκρατίας των Μπολσεβίκων και την άγρια καταστολή από τα μαντρόσκυλα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Επί δεκαετίες οι Κομμουνιστές κατέβαιναν με τα παιδιά στους ώμους, σε κάθε διαδήλωση για τις Ιδεοληψίες τους και τηνπολιτική τους ατζέντα, και έρχονταν αντίπαλοι με την Αστυνομία. Και θα δειλιάσουν οι Έλληνες που αγωνίζονται για την Εθνική Ακεραιότητα και Αξιοπρέπεια; Αστεία έως επικίνδυνα πράγματα, να αμφισβητεί κανείς την συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις.

Εάν το Καθεστώς δεν διστάζει να ρίξει δακρυγόνα σε γέροντες και σε παιδιά, καταλαβαίνουμε όλοι πως αυτό το τέρας πρέπει να νικηθεί το συντομότερο, με το σπαθί του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και το δόρυ του τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου.

Για τις Νέες και τους Νέους που συνάντησα στην ΔΕΘ

-Η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει, χάρις σε αυτούς, γιατί, παρά την φυγή των πιο μορφωμένων, δυναμικών και ικανών στο εξωτερικό, σε αναζήτηση μιας καλύτερης Τύχης, αυτοί που μένουν και αγωνίζονται, είναι οι πιο ανθεκτικοί, οι πιο εύστροφες και εύστροφοι, αυτοί που θα κάνουν την Ανάγκη, Φιλοτιμία, και θα σηκώσουν την εθνική Οικονομία από την λάσπη των γουρουνιών που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο μας.

-Χάρις σε αυτές τις Νέες και τους Νέους που ψάχνουν, παρά την γραφειοκρατία και την οκνηρία του αντεθνικού κρατικού μηχανισμού, και σκέπτονται, ανακαλύπτουν και δημιουργούν, η Ελληνική Νόηση θα βγει νικήτρια, και η Νέα Γενεά σφυρηλατημένη κιατσαλωμένη με Πίστη και Δύναμη, Σχέδιο και Αποφασιστικότητα. Αυτή η γενιά θα βγει πιο δυνατή, πιο αποφασισμένη, πιο ικανή να αντιμετωπίσει τις παγίδες και τα τέρατα του Συστήματος, και θα πάει την Πατρίδα μας ΕΜΠΡΟΣ!

Αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλω και μπορώ να σας μεταφέρω από την Πρωτεύουσα της ελεύθερης ελληνικής Μακεδονίας, είναι η Πίστη πως όσο υπάρχουν αυτά τα Παιδιά, αυτές οι Νέες και οι Νέοι, που κάνουν την καθημερινότητά τους Αγώνα για το Αύριο, στο Σχολείο και στους δρόμους, στο Εργαστήριο, στο χωράφι και στην βιομηχανία, εμείς οι Γονείς τους πρέπει να αγωνιζόμαστε ακόμη πιο πολύ, ακόμη πιο αποτελεσματικά, ακόμη πιο στοχευμένα, για να τα στηρίξουμε και να στηρίξουμε έτσι την Πατρίδα.

Μέχρι την Νίκη και πέρα απ’ αυτήν! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellada-twn-paidiwn-kai-twn-newn#ixzz5ReoFhaoQ

Exit mobile version