Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κήρυξε τον πόλεμο στον Εθνικισμό ο Τσίπρας σε ομιλία του προς το Ευρωπαϊκό ΠαΣοΚ! Απειλείται η “Ευρώπη” των τοκογλύφων

Κήρυξε τον πόλεμο στον Εθνικισμό ο Τσίπρας σε ομιλία του προς το Ευρωπαϊκό ΠαΣοΚ! Απειλείται η “Ευρώπη” των τοκογλύφων

Το μάτι προς το κλεφτοΠαΣοΚ έκλεισε ο Τσίπρας, μιλώντας προς την Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαληστών και προτρέποντάς τους να στρίψουν το τιμόνι στ’ αριστερά και να συμπορευτούν μαζί του, ενάντια στον Εθνικισμό.

«Χρειαζόμαστε διπλό μέτωπο ενάντια στην Ακροδεξιά, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία, αλλά και το νεοφιλελευθερισμό και τη λιτότητα που τους τροφοδοτεί και για το λόγο αυτό, πρέπει να συγκροτήσουμε την ευρύτερη δυνατή, προοδευτική συμμαχία στην Ευρώπη, ανάμεσα στην Αριστερά, τη Σοσιαλδημοκρατία, την Οικολογία», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πριν παρεξηγηθεί ως μη φίλος του φιλελευθερισμού, συμπλήρωσε:

«Το βασικό μας μέτωπο πρέπει να είναι απέναντι στον ακροδεξιό λαϊκισμό, στον εθνικισμό και το ρατσισμό που απειλεί την ίδια την Ευρώπη. Ωστόσο, πρόβλημα δεν είναι μόνο η άνοδος της Ακροδεξιάς αλλά και η ενσωμάτωση βασικών στοιχείων της Ακροδεξιάς ατζέντας, ιδιαίτερα για το μεταναστευτικό και την ασφάλεια, στην πολιτική ατζέντα παραδοσιακών συντηρητικών δυνάμεων.»

Κοινώς, δεν τον πειράζουν τα μνημόνια, η λιτότητα, η φτωχοποίηση και όλα τα άλλα που επέβαλλε ο γερμανικός φιλελευθερισμός της Μέρκελ στην Ευρώπη. Ούτε οι απολύσεις, ούτε η νεοφιλελεύθερη ατζέντα Μητσοτάκη. Αυτό που τον πειράζει είναι η απόπειρα των ψευτοδεξιών να παραστήσουν τους «πατριώτες», μια προσπάθεια που βεβαίως αποτυγχάνει σταθερά.

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι ο μοναδικός εχθρός του καθεστώτος σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι ο Εθνικισμός!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/khruje-ton-polemo-ston-ethnikismo-o-tsipras-se-omilia-tou-pros-to-eurwpaiko#ixzz5RfQp4jpH

Exit mobile version