Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι επικίνδυνοι: Θα λύσουν το πρόβλημα των εμπόρων ναρκωτικών στα Πανεπιστήμια με… μονάδες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης!

Είναι επικίνδυνοι: Θα λύσουν το πρόβλημα των εμπόρων ναρκωτικών στα Πανεπιστήμια με… μονάδες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης!

Πόρισμα περί της βίας και της εγκληματικότητας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας εξέδωσε επιτροπή υπό τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, προς χρήση από το Υπουργείο Παιδείας του Γαβρόγλου και εν γένει την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ.

Στο πόρισμα αυτό γίνεται μνεία σε πολλά από τα έκτροπα που λαμβάνουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, μεταξύ των οποίων και η διακίνηση ναρκωτικών και οι καταλήψεις.

Εκεί, σε αυτές τις παραγράφους, βλέπουμε πραγματικά ανήκουστα πράγματα, αφού γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για μη προσβολή του ασύλου (καλά, αυτό δεν καταργήθηκε;) ακόμα και εις βάρος της σωματικής ακεραιότητας των φοιτητών, η οποία προφανώς δεν είναι τόσο σημαντική όσο οι ιδεοληψίες των αριστεράς.

Για το ζήτημα των ναρκωτικών προτείνεται η χορήγηση υποκατάστατων στους χρήστες, λες και αυτό δεν συμβαίνει ήδη στα κέντρα χορήγησης μεθαδόνης, με μικρά, σχεδόν ανύπαρκτα αποτελέσματα. Επίσης προτείνεται η δημιουργία δομών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης φοιτητών!

Αντιθέτως για τις καταλήψεις από αναρχικούς, προβλέπεται η παραχώρηση «κοινωνικών χώρων», ώστε να μην σπάνε όλο το πανεπιστήμιο, αλλά μονάχα τον «κοινωνικό χώρο» που θα τους έχει παραχωρηθεί.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε καμία των περιπτώσεων που αναλύονται στο εν λόγω πόρισμα δεν γίνεται λόγος για χρήση των αστυνομικών αρχών. Προφανώς, η επιτροπή, θυμίζοντας παλιότερες δηλώσεις του Φίλη ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας «θα το λύσει το φοιτητικό κίνημα», θεωρεί πως οι φοιτητές, δηλαδή τα παιδιά μας, θα πρέπει να κονταροχτυπηθούν με τους εμπόρους ναρκωτικών και τα λοιπά εγκληματικά στοιχεία και ενδεχομένως να σκοτωθούν προς χάριν διατηρήσεως του περιβόητου «ασύλου».

Είναι σαφές πως η συγκυβέρνηση των προδοτών μαστίζεται, πέραν της ανικανότητας και της οσφυοκαμψίας ενώπιον των αμερικανών, και από ιδεοληπτική αγκύλωση, η οποία γίνεται εξόχως επικίνδυνη όταν καταπιάνεται με κρίσιμα ζητήματα, όπως η σωματική ακεραιότητα της Ελληνικής Νεολαίας. Γι’ αυτό είναι μονόδρομος η παραίτησή τους πριν χάσει κανένας φοιτητής την ζωή μαχόμενος εναντίον εμπόρων ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/einai-epikindunoi-tha-lusoun-to-problhma-twn-emporwn-narkwtikwn-sta-panepis#ixzz5RfTag9pe

Exit mobile version