Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μη Κυβερνητικά Οργανωμένοι (ΜΚΟ) εγκληματίες

Μη Κυβερνητικά Οργανωμένοι (ΜΚΟ) εγκληματίες

Τελευταίο θύμα του διαβόητου «αντιεξουσιαστικού» χώρου, ένα 19χρονο κορίτσι, που έκανε το… τρομερό έγκλημα, να κάθεται σε ένα παγκάκι. Η νεαρή κοπέλα,  τραγική φιγούρα ενός θεάτρου λυσσαλέου μίσους και κτηνώδους ανθελληνισμού που εκτρέφεται στον κόρφο της ελληνικής κοινωνίας εδώ και δεκαετίες, από τους εχθρούς μας. Τραγική φιγούρα, διότι αν και αμέτοχη με το φερόμενο ως «πολιτικό δρώμενο» από την μια στιγμή στην άλλη, η ζωή της άλλαξε με τον πιο βίαιο τρόπο.

Εύχομαι κάθε καλή τύχη στην ίδια και κουράγιο κι αντοχή σ’ αυτήν και στην οικογένειά της. Όμως ακόμη κι αν η κατάστασή της έχει την αισιότερη δυνατή των εξελίξεων, ακόμη κι έτσι, η εμπειρία αυτή είναι καθοριστική για την ζωή της. Εμπλέκεται σε μιαν οδύσσεια βασανιστικού πόνου, οδυνηρής ταλαιπωρίας και αλλαγής της καθημερινότητάς της, μόνο και μόνο διότι δεν ήταν μαζί με το ελεεινό τσούρμο των αντικοινωνικών αναρχο-αριστερών εγκληματιών που την χτύπησαν.

Δηλαδή αυτό που μας διδάσκει το συμβάν είναι, πως μόνον όσοι επιτέθηκαν ήσαν  ασφαλείς. Όλοι οι υπόλοιποι πολίτες, είτε κάθονταν σε παγκάκια, είτε περπατούσαν, είτε βρίσκονταν στα μαγαζιά τους, είτε κοιτούσαν από τα μπαλκόνια τους, είτε αντιδρούσαν στην παρουσία των «δημοκρατών» είτε την ανέχονταν, όλοι μα όλοι είμαστε υποψήφια θύματα.

Αυτό το κοπάδι αρρωστημένων τραμπούκων με την αντικοινωνική και απάνθρωπη συμπεριφορά, που έχει απλωθεί σαν βρωμερή τοξική λαδιά σε όλη την εθνική επικράτεια, μας δηλώνει με τις πράξεις του, αλλά μας το δηλώνει ξεκάθαρα, πως όποιος δεν είναι μαζί του, είναι εναντίον του.

Πως είτε ανήκετε στους απολίτικους ή «πολιτικά χαλαρούς» και «πολιτικά ορθούς» πολίτες είτε είστε ενεργός ή μέλος της Χρυσής Αυγής, θα πληρώσετε με το αίμα σας την επιλογή να μην είστε ένας από αυτούς.

Επίσης είναι τραγικό ότι, από όλη αυτή την κατάπτυστη περιπέτεια, μόνον ελάχιστοι άνθρωποι, κατάλαβαν τι συμβαίνει πραγματικά. Μόνο το ίδιο το αθώο θύμα και ο πολύ στενός οικογενειακός κύκλος της. Μόνον αυτοί κατάλαβαν, διότι μόνον αυτοί είδαν κατάματα το αληθινό πρόσωπο της κάλπικης «δημοκρατίας» μας.

Το σύστημα είναι έτσι δομημένο, ώστε μόνον όσοι ματώνουν να αντιλαμβάνονται. Οι υπόλοιποι παραμένουν στην πλάνη τους. Πιστεύουν ακόμη βλακωδώς ότι το ελληνόφωνο κράτος μας λειτουργεί, κι ας μην βλέπει τους εγκληματίες, ντόπιους ή ξένους, μπροστά στα μάτια του, να κρατάνε φωτοβολίδες, μαχαίρια, πέτρες, όπλα και μολότοφ.

Πιστεύουν ότι ζουν σε δημοκρατία κι ας καταδικάζονται σε διαπόμπευση, εξευτελισμό, διώξεις και απολύσεις, όσοι έχουν άλλη γνώμη.

Πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα του λόγου, κι ας παριστάνουν τα ΜΜΕ τις τρεις μαϊμούδες που «δεν βλέπουν, δεν μιλάνε και δεν ακούν», σε περιπτώσεις όπως αυτή της δύστυχης νεαρής κοπέλας.

Είναι τα ίδια άθλια ΜΜΕ που επιστρατεύουν την επίτροπο της Ε.Ε. Μάρλστρομ να βγει στον αέρα, να της δείχνει μια δημοσιογράφος τις φωτογραφίες ενός Πακιστανού με γρατζουνιές και να κουνάνε και οι δυο το κεφάλι αποδοκιμάζοντας τις υποτιθέμενες πράξεις Ελλήνων που έδειραν τάχα τον λαθρομετανάστη, αλλά δεν βρίσκουν τηλεοπτικό χρόνο, δεν βρίσκουν εκτενή ρεπορτάζ, δεν βρίσκουν ειδικούς να αναλύσουν, δεν βρίσκουν πολιτικούς να καταδικάσουν, την πανθομολογούμενη δολοφονική εγκληματική ενέργεια, εναντίον μιας νεαρής κοπέλας, μιας αθώας Ελληνίδας, που όμως έγινε από το αριστερό μακρύ χέρι του συστήματος…

Για άλλη μια φορά, η αριστερά διχάζει αυτό τον τόπο. Όπως βέβαια έκανε πάντα η αριστερά, σε όποια χώρα κι αν βρέθηκε. Κάποτε έβγαζε την ΟΠΛΑ στους δρόμους και δολοφονούσε αντιδραστικούς – φασίστες στόχους.

Τώρα βγαίνουν οι αναρχοαριστεροί στους δρόμους και δολοφονούν, χωρίς στόχο. Μαζικά και όλους μας. Σαν ένα είδος πολιτικού σπορ. Σαν ένα ευχάριστο κυνήγι που πραγματώνουν οι  Βρετανοί ιμπεριαλιστές έκφυλοι «αριστοκράτες»

Θα ανεχτούμε λοιπόν, να είμαστε το θήραμα στο πολιτικό κυνήγι τους; Θα υποστούμε αγόγγυστα ή έστω γκρινιάζοντας, την σκληρή δικτατορία της «Δημοκρατίας», αρκεί να μη  μας πούνε φασίστες οι ποικιλόχρωμοι προστάτες των εγκληματιών;

Ή θα καταλάβουμε πως με το πρόσχημα του κακού φασισμού, οι διάφοροι πολιτικοί απατεώνες, μας θυματοποιούν, μας φτωχοποιούν, μας κλέβουν, μας εξευτελίζουν, μας στοχοποιούν και εν τέλει μας εξοντώνουν; Τι πρέπει να συμβεί για να καταλάβουμε; Πρέπει να ματώσει η κόρη μας ή η αδελφή μας;

Πόσο νωθρούς, αποχαυνωμένους απενεργοποιημένους πολίτες μας έχει κάνει αυτή η ψευτοδημοκρατία – ακράτεια, ώστε δεν αισθανόμαστε καμία κοινωνική ευθύνη, για τον συμπολίτη μας που δολοφονείται χωρίς λόγο από λαθρομετανάστες εγκληματίες, καίγεται ζωντανός στην εργασία του από αναρχοαριστερούς εγκληματίες, εξευτελίζεται και διαπομπεύεται στα κανάλια για πολιτικές σκοπιμότητες από δημοσιογραφικούς εγκληματίες;

Οι πρόγονοί μας έλεγαν: «Συν Αθηνά και χείρα κίνει». Μην περιμένετε λοιπόν να εμφανιστεί ο από μηχανής θεός, που θα φέρει την δικαίωση. Η ζωή δεν αποτελείται από επεισόδια κάποιου σήριαλ στο βλακοκούτι. Η ζωή διαμορφώνεται από εμάς τους ίδιους. Από την αδάμαστη αποφασιστικότητα μας, την μεγαλειώδη δύναμη των Ιδεών και την ασταμάτητη αντίσταση στον καταπιεστή μας.

Πάρτε λοιπόν την απόφαση, ενωθείτε με τους Εθνικιστές, σε μια κοινότητα αδελφοσύνης, σε έναν αγώνα προστασίας των οικογενειών μας και των παραδόσεών μας.

Ελάτε μαζί μας για να ξεβρωμίσουμε τον τόπο μας, από κάθε αναρχοαριστερό σκουπίδι, που ενώ ξέρει ότι η αποτυχημένη ιδεολογία του, εκδιώχθηκε από κάθε χώρα που εξουσίασε, θέλει να μας επιβάλλει την πολιτική άνοιά του, με ξύλο, δολοφονίες, τραμπουκισμούς και φόβο.

Ας σταθούμε απέναντι σε αυτούς που απειλούν την ζωή των οικογενειών μας.

Ας σταθούμε απέναντι σε εκείνους που απειλούν τις Ελληνικές αξίες μας.

Ας σταθούμε ορθοί  κι αποφασισμένοι!

Κι αν είναι να ματώσουμε, ας ματώσουμε αγωνιζόμενοι, κι όχι ως τραγικά θύματα σε παγκάκια των κατακτημένων πλατειών μας.

Μυρμιδόνας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mh-kubernhtika-organwmenoi-mko-egklhmaties#ixzz5RiADk8Bg

Exit mobile version