Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» με τον Γεώργιο Ρεντετάκο μίλησε ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας αναφορικά με όλα τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ο Μητσοτάκης είναι πολύ πιθανόν να αναδειχθεί σε άξιο διάδοχο του Τσίπρα, καθώς πρόσφατα δήλωσε ότι «το όνομα της Μακεδονίας θα ξεχαστεί σύντομα» , διαχώρισε την θέση του από τους Έλληνες πατριώτες, ενώ φυσικά η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει την ίδια στυγνή μνημονιακή πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια, έγινε αναφορά στο σοβαρό ζήτημα της υπογεννητικότητας, η οποία θέτει βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, λαμβάνοντας υπόψη τον υψηλό δείκτη θνησιμότητας, τον χαμηλό δείκτη γεννήσεων, την φυγή Ελλήνων στο εξωτερικό και τον εποικισμό της χώρας από λαθρομετανάστες αφρικανικής και ασιατικής καταγωγής.

Πέραν των παραπάνω, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε πέρα από υπόδουλη στους διεθνείς δανειστές, υπόδουλη και στα αμερικανικά συμφέροντα, ακόμη και εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, όπως συνέβη στην περίπτωση του ονόματος της Μακεδονίας μας. Η συζήτηση έληξε με έναν σύντομο σχολιασμό του νόμου Παρασκευόπουλου, οι συνέπειες του οποίου είναι εμφανείς στην αύξηση της παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-alejandros-gerontas-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh-binteo#ixzz5RiJm0zE6

Exit mobile version