Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ: Οι Τσίπρας – Καμμένος ξεπουλούν τα αρχαία μνημεία μας στο Υπερταμείο!

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ: Οι Τσίπρας - Καμμένος ξεπουλούν τα αρχαία μνημεία μας στο Υπερταμείο!

Διαβάζαμε χθες για τις απέλπιδες προσπάθειες των συριζαίων του υπουργείου «πολιτισμού» να επιχειρηματολογήσουν ενάντια στις ανακοινώνεις που τους φέρανε να έχουν παραχωρήσει αρχαία μνημεία και μουσεία στο Υπερταμείο Ξεπουλήματος.

Τελικά, όλες αυτές οι οργίλες ανακοινώσεις των συριζαίων πέσανε στο κενό, αφού σήμερα η ίδια η υπουργός, Μυρσίνη Ζορμπά, παραδέχτηκε ότι αυτό το αίσχος συνέβη και τοποθέτησε την ευθύνη σε «νόμο του 2016 που έδινε στο Υπερταμείο το σύνολο των ακινήτων του Δημοσίου με εξαίρεση των κηρυγμένων αρχαιολογικών χώρων, των περιοχών Ramsar κ.λπ.» και επεσήμανε ότι «κακώς δεν υπήρξε πρόβλεψη να εξαιρεθούν τα μνημεία».

Κοινώς, σε αντίθεση με τις χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργείου της, η ίδια η υπουργός σήμερα παραδέχτηκε ότι οι συριζαίοι παραχώρησαν αρχαιολογικά μνημείο για ξεπούλημα. Τώρα, βεβαίως, που πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη θα φροντίσουν να αποσύρουν τις συγκεκριμένες διατάξεις, αλλά κάνανε φανερές τις προθέσεις τους, όπως κάποτε ως μέρος του ΚΚ€ θέλανε να ανατινάξουν την Ακρόπολη.

Οι συριζαίοι ήδη πουλήσανε την Μακεδονία και σχεδιάζουν να πουλήσουν και όλα τα άλλα κομμάτια της ψυχής του Έθνους μας, όπως την πολιτιστική μας κληρονομιά, για να αποκόψουν τους Έλληνες από τις ρίζες τους. Ας γνωρίζουν ότι υπάρχουν κάποια ιερά και όσια, τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα και ο Λαός δεν ανέχεται “παιχνίδια” με αυτά και θα τους τιμωρήσει στις κάλπες!

Διαβάστε επίσης:

Ερώτηση για την μεταβίβαση μνημείων στο Υπερταμείο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafikoi-surizaioi-upourgos-adeiazei-anakoinwsh-tou-upourgeiou-ths-para#ixzz5Rj7NU2Ce

Exit mobile version