Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αιμίλιος Λιάτσος: Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι διψήφια, αλλά το κρύβουν! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Μια μεγάλη αλήθεια ειπώθηκε στην βραδυνή εκπομπή του Kontra Channel από τον γνωστό δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο κατά την διάρκεια σχολιασμού των δημοσκοπήσεων.

Σε συζήτησή του με τον δημοσιογράφο Διαμαντή Σεϊτανίδη που εξέφρασε την ανησυχία του για τα σταθερά με ανοδικές τάσεις ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ο Αιμίλιος Λιάτσος αποκάλυψε πως η Χρυσή Αυγή καταγράφεται με διψήφια ποσοστά, αλλά οι εταιρείες δημοσκοπήσεων το κρύβουν.

Η αποκαλυπτική συζήτηση είχε ως εξής:

“Διαμαντής Σεϊτανίδης: Αυτό που με φοβίζει για να πω την μαύρη μου αλήθεια, η Χρυσή Αυγή είναι στο 8% περίπου, αλλά πολύς κόσμος δεν θέλει να απαντήσει…

Αιμίλιος Λιάτσος: Δηλαδή μπορεί να είναι και μεγαλύτερο το ποσοστό και εγώ επειδή θέλω να τα λέω όλα μου λένε από το ρεπορτάζ ότι είναι διψήφιο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, το οποίο δεν αποτυπώνεται βέβαια στις κάρτες που βγάζουνε!

Διαμαντής Σεϊτανίδης: …Να τους καλεί όλους μέχρι και την Χρυσή Αυγή; Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του πολιτικού συστήματος προς την Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν την έχει περιορίσει εκλογικά και κοινωνικά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι την θρέφει!”

Στην συνέχεια λοιπόν έγινε αναφορά στις διώξεις και τον παράνομο αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης από τα ΜΜΕ, όπου όλοι παραδέχτηκαν ότι η πολεμική του συστήματος δεν είναι ικανή να ανακόψει το πορεία της Χρυσής Αυγής προς τη Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aimilios-liatsos-ta-pososta-ths-chrushs-aughs-einai-dipshfia-alla-to-krubou#ixzz5RjV65kqA

Exit mobile version