Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρίτη δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή και σε δημοσκόπηση της Alco

Τρίτη δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή και σε δημοσκόπηση της Alco

Πάση δυνάμει προσπαθεί το σύστημα να παρουσιάσει το κλεφτοΠαΣοΚ ως τρίτο κόμμα, όμως τα στοιχεία δεν βγαίνουν όσο κι αν το παρατραβήξει κάποιος, γεγονός που φάνηκε και στην χθεσινή δημοσκόπηση της Pulse, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα και στην σημερινή δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα “Kontra”.

Όπως φαίνεται στην δημοσκόπηση, η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα Τρίτη με ανοδικές τάσεις, ενώ το κλεφτοΠαΣοΚ δεν καταφέρνει ούτε το ΚΚ€ να υποσκελίσει, καταλήγοντας πέμπτο. Η Χρυσή Αυγή, συγκεκριμένα ανεβαίνει κατά 0,3% παίρνοντας 6,5% χωρίς την αναγωγή των αναποφάσιστων, ενώ το ΠαΣοΚ βρίσκεται στο 5,3%.

Με την πρέπουσα αναγωγή των αναποφάσιστων το ποσοστό της Χρυσής Αυγής φτάνει το 8%, όμως εδώ αξίζει μία υποσημείωση καθώς η Χρυσή Αυγή πάντα παίρνει μεγαλύτερο κομμάτι των αναποφάσιστων, εξαιτίας της δαιμονοποίησης του Κινήματος και του γεγονότος ότι πολλοί ενώ μας ψηφίζουν δεν το δηλώνουν, σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα.

Η Βουλή, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, θα είναι πεντακομματική, γεγονός που επιβεβαιώνει προηγούμενες δημοσκοπήσεις για ισχυρή εθνικιστική εκπροσώπηση και πολλά προβλήματα στο καθεστώς προκειμένου να καταφέρει να ελέγξει τα πράγματα μέσα στην Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trith-dunamh-me-anodikes-taseis-h-chrush-augh-kai-se-dhmoskophsh-ths-alco#ixzz5RkCj9hNC

Exit mobile version