Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Σκηνοθετημένη κρίση για να σωθεί το πολιτικό σαρκίο του Καμμένου

Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Σκηνοθετημένη κρίση για να σωθεί το πολιτικό σαρκίο του Καμμένου

Προ μηνός είχαμε προβλέψει με ασφάλεια ότι ένα από τα σενάρια που εξετάζει η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου είναι μία σχεδιασμένη και προμελετημένη κρίση στις σχέσεις τους, ώστε να φανεί ο Καμμένος ως δήθεν «μακεδονομάχος» και να διασωθεί το πολιτικό του σαρκίο από τον διασυρμό.

Έτσι, αυτές τις μέρες έχουμε μία αλλαγή στην από τους συριζαίους αντιμετώπιση των συνεχών δηλώσεων του Καμμένου ότι δήθεν «θα ρίξει την κυβέρνηση». Μέχρι τώρα, οι συριζαίοι απάνταγαν με χαμόγελο, όντας σίγουροι ότι ο Καμμένος αγαπάει τρομερά την καρέκλα του, γεγονός που βεβαίως αληθεύει.

Έτσι για πρώτη φορά ο Κοτζιάς, που παλιότερα ήταν από τους έμπιστους του Καμμένου, απάντησε (αυτός που δεν απαντάει ούτε όταν τον φτύνουν) στις δηλώσεις Καμμένου, κατηγορώντας τον ότι «υπονομεύει την κυβερνητική συνεργασία».

Στις ίδιες δηλώσεις ο Κοτζιάς είπε ότι «η διαδικασία των συνταγματικών αλλαγών στη γείτονα χώρα θα ολοκληρωθεί προς τα μέσα με τέλη Γενάρη και στη συνέχεια θα έρθει η συμφωνία προς κύρωση στην ελληνική Βουλή».

Δεν θα μας προκαλέσει καμία έκπληξη, λοιπόν, αν εκείνη την περίοδο, γύρω στον Φεβρουάριο, ο Καμμένος σηκώσει φλάμπουρο. Έτσι κι αλλιώς, η θητεία της κυβέρνησης θα έχει σχεδόν τελειώσει, όπως και το ζήτημα της Μακεδονίας μας, αφού έχουν ήδη δημιουργηθεί τα τετελεσμένα που ήθελαν οι αμερικανοί και το ΝΑΤΟ.

Αυτό είναι, πιθανότατα, το σχέδιο των εξουσιαστών έτσι ώστε και η πίτα να είναι ολόκληρη (τα Βαλκάνια υπό την νατοϊκή κυριαρχία) και ο σκύλος (η εγχώρια εξουσία) χορτάτη. Μόνος αστάθμητος παράγοντας στο σχέδιο, η αντίδραση του Ελληνικού Λαού σε αυτή την καταφανή κοροϊδία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrhs-epibebaiwsh-ths-chrushs-aughs-skhnothethmenh-krish-gia-na-swthei-to#ixzz5RkDYxFRk

Exit mobile version