Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ποτάμια, παραπόταμοι, ανεξάρτητοι, φραπεδοκόμματα βλέπεις και ακούς καθημερινά δηλώσεις τους άκρως ανθελληνικές, άκρως προδοτικές σε όλα τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα και τον Έλληνα, ενώ από την άλλη στηρίζουν λαθρομετανάστες, στηρίζουν ξένα κέντρα και κυβερνήσεις και ενώ λοιπόν τα εκλογικά τους ποσοστά έχουν πιάσει πάτο αυτοί συνεχίζουν το βιολί τους! Είναι τόσο μεγάλη η προδοτική ιδεολογία τους που ενώ έχουν πέσει δημοσκοπικά, αυτοί συνεχίζουν να λαλάνε ενώ ξέρουν και βλέπουν ότι αυτά που λένε δεν έχουν απήχηση ούτε στον γείτονα τους! Συνεχίστε έτσι και στις εκλογές δεν θα βρείτε ούτε τον δικό σας ψήφο. Ανθελληνικά, προδοτικά δεκανίκια ήσασταν πάντα, αλλά το πολιτικό σας τέλος έφτασε! Να ξέρετε άπαντες ότι στις επόμενες εκλογές θα μιλήσει ο απλός Έλληνας πολίτης στηρίζοντας με την ψήφο του, το μόνο Ελληνικό Εθνικό κόμμα που αξίζει να βρίσκεται στην βουλή, την Χρυσή Αυγή! Η ώρα των Ελλήνων έρχεται, η ώρα της Χρυσής Αυγής να κυβερνήσει έρχεται!

Ι.Κ.

Το ΔΝΤ «προσγειώνει» τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Το μέτρο της μείωσης των συντάξεων έχει συμφωνηθεί»

Γελοίε Κοτζιά οι μόνοι που σε χειροκροτούν είναι οι σκοπιανοί και τα ξένα γερμανικά συμφέροντα για την συμφωνία των Πρεσπών. Είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα, αλλά θα μου πεις τι σε νοιάζει με τέτοιο ξεπούλημα θα βρεις μια χαρά δουλειά στα Σκόπια, στην Γερμανία γιατί όχι και στον φίλο σου τον Ερντογάν. Προδότες, μαύρη να είναι η ώρα σας!

Μελίνα Σ.

Ντοκουμέντο: «Εντολή άνωθεν» στους αστυνομικούς του Αγρινίου να έχουν παθητική στάση απέναντι στα συντρόφια!

Εμ, έτσι εξηγείται κυρ Αιμίλιε μου, ότι στήνουν νέες Χρυσαυγιάδες στα τηλεπαράθυρα, έχουμε διψήφιο ποσοστό και το κρύβουν! Ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν την δίκη της Χρυσής Αυγής, για το πότε θα τελειώσει, λες και την Χρυσή Αυγή δεν την συμφέρει να τελειώσει μια ώρα αρχίτερα αυτό το πανηγύρι να αποδειχτεί περίτρανα η αθωώτητα της! Μόνο το σύστημα συμφέρει και τα προδοτικά πολιτικά κόμματα, να υπάρχει μια τόση σοβαρή εκκρεμότητα, γιατί κύριοι ποιος από εσάς θα τολμούσε να πάει σε εκλογές με μια εν τέλει αθώα Χρυσή Αυγή; Κανένας!

Νίκος

Τρίτη δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή και σε δημοσκόπηση της Alco

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-22-septembriou-2018#ixzz5Rm8SfvNX

Exit mobile version